«Ελάτε σ’ αυτή τη σπουδαία γιορτή του μπάσκετ»

Στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα των Αμερικανών. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο ΟΠΑΠ All-Star Day, ώστε να απολαύσει από κοντά το σπουδαίο θέαμα που θα προσφέρουν οι καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα!
 
Για το ΟΠΑΠ All-Star Day: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα μπορέσω να είμαι ο ένας εκ των δύο προπονητών στο φετινό ΟΠΑΠ All-Star Day,  σε αυτή τη σπουδαία γιορτή του μπάσκετ. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και είμαι σίγουρος πως θα γίνει μια ωραία και καλά οργανωμένη διοργάνωση. Η ομοσπονδία προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό και ο κόσμος θα πρέπει να στηρίζει δυναμικά τέτοιες εκδηλώσεις για να ανέβει κι άλλο το επίπεδο της καλαθόσφαιρας στη Κύπρο. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στην εκδήλωση, για να παρακολουθήσει από κοντά την μεγάλη αυτή γιορτή της κυπριακής καλαθόσφαιρας».
 
Για τον Απόλλωνα: «Όσο αφορά την ομάδα μου θα ήθελα να αναφέρω πως αποδεικνύεται πως έκανα πολύ σωστή επιλογή με την έλευσή μου στον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι άνθρωποι της ομάδας την αγαπούν πολύ και ο κόσμος μας στηρίζει. Θέλουμε να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο σε κάθε παιχνίδι. Η πορεία μας μέχρι στιγμής συνιστά μια πολύ μεγάλη υπέρβαση. Κανείς δεν περίμενε νομίζω πως το τέλος του πρώτου γύρου θα έβρισκε τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια που έχουν καταβάλει μέχρι στιγμής. Θέλουμε να παραμείνουμε στα υψηλά στρώματα της κατάταξης και να παίζουμε ωραίο μπάσκετ».
 

Δειτε Επισης

Μυθικός Μαριάνοβιτς-Αστόχησε επίτηδες σε βολή για να πάρουν οι φίλαθλοι δωρεάν φαγητό
Πρίγκιπας ξανά στο Μόντε Κάρλο ο απίθανος και επιβλητικός Τσιτσιπάς
Με δρομείς από 75 χώρες ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο Μαραθώνιος Λεμεσού
Συναγερμός στην Ευρωλίγκα-Άγνωστο αν η Μακάμπι μπορεί να πετάξει για Βελιγράδι
Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο στη Νέα Σμύρνη-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Τεράστια εμφάνιση από τον Τσιτσιπά-Απέκλεισε τον Σίνερ και πέρασε στον τελικό του Μόντε Κάρλο
Οι Σανς νίκησαν με ανατροπή με 108-107 τους Κινγκς στο Σακραμέντο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί μία θέση στον τελικό του Μόντε Κάρλο-Αντιμέτωπος με τον Σίνερ
«Μια χρονιά μπορεί να χαθεί, η υπερηφάνεια μας για τα 100 χρόνια ιστορίας μας δεν θα χαθεί ποτέ»
ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις εκτέλεσαν τους Γκρίζλις, νίκη με 123-120 των Λέικερς