Νέα 20αρα για τον Αντετοκούμπο

Το Milwaukee συνέρχεται σιγά-σιγά. Οι Sixers, πάλι, παραμένουν οι... Sixers. Όταν λοιπόν συνδυάσει αυτά τα δύο γεγονότα, το αποτέλεσμα δε μπορεί να είναι τίποτα άλλο από μία άνετη νίκη για τους Bucks, αλλά και την 30η ήττα της Philadelphia έπειτα από 31 παιχνίδια! Στο Milwaukee ήξεραν ότι έπρεπε απλώς να είναι έστω λίγο σοβαροί για να κερδίσουν. Και αυτό ακριβώς ήταν, καταφέρνοντας εν τέλει να πάρουν τη νίκη με 113-100, με το τελικό σκορ να κολακεύει τους 76ers, που απλώς μείωσαν την διαφορά στο τέλος.
 
Κορυφαίος των Bucks ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας φόργουορντ επέστρεψε έπειτα από έναν αγώνα απουσίας λόγω τραυματισμού και ήταν εξαιρετικός, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 22 πόντους με 11/13 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα, σε μία από τις πιο γεμάτες φετινές του βραδιές. Από κοντά ακολούθησε και ο Khris Middleton με 21 πόντους, με τον Michael Carter-Williams να προσθέτει 18 πόντους και 9 ασίστ (αλλά και 7 λάθη) και τον Jabari Parker 16 πόντους.

Για τους Sixers, o Jahlil Okafor είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, αλλά με 5/16 σουτ, με τον Hollis Thompson να προσθέτει 16 πόντους και τον Nerlens Noel 11 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα, σε μία ακόμα βραδιά που θα ξεχαστεί γρήγορα στην Philadelphia.

Φάνηκε από την αρχή
Οι Bucks έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, ξεφεύγοντας με 10-0 και 20-8 στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ λίγο αργότερα το σκορ ήταν ήδη 28-10 υπέρ τους (!), με το φινάλε της πρώτης περιόδου να τους βρίσκει να προηγούνται με 35-18. Και το Milwaukee δεν κατέβασε καθόλου ταχύητα ούτε στην δεύτερη περίοδο, συνεχίζοντας να.. τιμωρεί τους Sixers, εκτοξεύοντας την διαφορά στους 25 πόντους (63-38), πριν πάει εν τέλει στα αποδυτήρια προηγούμενο με 65-46. Το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν... τυπική διαδικασία. Το Milwaukee συνέχιζε να βγάζει τις συνεργασίες του χωρίς κόπο και οι Sixers να... παρακολουθούν, βλέποντας την διαφορά να διατηρείται σταθερά κοντά στους 20 πόντους. Το μόνο που κατάφερε η Philadelphia, ήταν απλώς να μειώσει την έκταση της ήττας της στην τέταρτη περίοδο, όταν και μπήκαν τα... τρίτα του Milwaukee στο παρκέ.
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ