Εντυπωσιακό το ΟΠΑΠ All-Star Day 2015 (photos)

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώσαν το ΟΠΑΠ ALL STAR DAY «Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες», το οποίο είναι αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια.
 
Πλούσιο ήταν το θέαμα που προσφέρθηκε στους τεσσερισήμισι και πλέον χιλιάδες φίλους της καλαθόσφαιρας που κατέκλεισαν το «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» και παρακολούθησαν από κοντά την γιορτή του κυπριακού μπάσκετ.

Το θέαμα από τους Κύπριους, Ευρωπαίους και Αμερικανούς καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στην χώρα μας ήταν εντυπωσιακό, με αρκετά καρφώματα και πολλά τρίποντα, με τους Αμερικάνους να επικρατούν στο παιχνίδι με 79-64. Παράλληλα αρκετά θεαματικός ήταν και ο διαγωνισμός τριπόντων, που βρήκε νικητή τον Έβαν Σμόντριτζ του Κεραυνού, που σημείωσε 18 τρίποντα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα των Αμερικανών ήταν πιο συγκεντρωμένη στο μεγαλύτερο στάδιο του αγώνα, καταφέρνοντας να ανοίξει διαφορά είκοσι πόντων μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Κύπριοι/Ευρωπαίοι ανέβασαν στροφές και μείωσαν την διαφορά, με το σκορ να ολοκληρώνεται στο 79-64 υπέρ των Αμερικανών.

Κύπριοι / Ευρωπαίοι (Χριστόφορος Λειβαδιώτης)
Παντελή 5 (1), Κούννας 7 (1), Πέτροβιτς 9 (1), Νεοφύτου 4, Στυλιανού 10 (2), Σιζόπουλος 5 (1), Μασάμπα 6, Κουμής 8, Θεοχαρίδης 2, Τρισόκκας 6, Τόμιτς 2.

Αμερικάνοι (Δημήτρης Παπαδόπουλος)
Απλέμπι 3 (1), Μίντλεντον 10, Γκόλντεν 7, Ντεμπουά, Σμότριτς 6, Μπράσγουελ 7 (1), Χάσκισον 8, Μακρέι 6, Μακφάντεν 9 (3), Τέρνερ 9 (1), Χένρι 8 (2), Πέτγουεϊ 6.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-20, 24-38, 40-60, 64-79

Πέραν του αγωνιστικού κομματιού, την παράσταση έκλεψαν οι "LordsofGravity" που κατάφεραν και έσπασαν το ρεκόρ Guinness με κάρφωμα από τα οκτώ μέτρα! Ο κόσμος παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια των "LordsofGravity", οι οποίοι πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα σε όλη την διάρκεια της βραδιάς με εντυπωσιακά καρφώματα!

Στο ΟΠΑΠ All-StarDay 2015 τιμήθηκαν επίσης οι Κύπριοι Ολυμπιονίκες, που μοίρασαν και αυτόγραφα στον κόσμο, ενώ το ψυχαγωγικό πρόγραμμα περιλάμβανε χορογραφίες από την σχολή χορού "Φήμη", τιςCheerleaders της Εθνικής Κύπρου, αλλά και από τους "RebelDancers"!

Μεγάλος νικητής από την εκδήλωση του 5ου ΟΠΑΠ All-StarDay ήταν η καλαθόσφαιρα, αφού χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών τους και ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους την όλο το πρόγραμμα. Οι τρεις από τις τέσσερις κερκίδες του "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" ήταν σχεδόν γεμάτες, κάτι που δείχνει το πόσο ζεστά αγκαλιάστηκε η εκδήλωση από τον κόσμο.
 
 

 

 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Δειτε Επισης

«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες