Πήρε διεθνή Σκοπιανό η Ομόνοια

Ενίσχυση για τη φουτσαλική Ομόνοια, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντριάν Μιτσέφσκι, ο οποίος μάλιστα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρασίνων.
 
H ανακοίνωση:
«Στην απόκτηση του 25χρονου διεθνούς Σκοπιανού, Αντριάν Μιτσέφσκι, προχώρησε η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει στεφθεί πέντε φορές πρωταθλητής με τη φανέλα της Ζελέζαρεκ Σκοπίων και ο οποίος μετρά περισσότερες από 50 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. 
 
Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Αντριάν Μιτσέφσκι θα αγωνιστεί εκτός Σκοπίων, καθώς την αγωνιστική περίοδο 2014-15 έπαιξε στην Σνρέκι Κροατίας, με την οποία ήταν φιναλίστ στον τελικό κυπέλλου. Επίσης, ο Σκοπιανός διεθνής αναδείχθηκε σε κάθε σεζόν, πρώτος σκόρερ στην ομάδα που αγωνιζόταν. 
 
"Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να κατακτήσω τίτλους και για να παίξω στην Ευρώπη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να αφήσω ικανοποιημένους όλους στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ, πετυχαίνοντας αρκετά γκολ", ήταν τα πρώτα λόγια του Αντριάν Μιτσέφσκι, στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας. 
 
"Τα δυνατά που σημεία στον τρόπο παιχνιδιού μου, είναι οι ντρίμπλα και το σουτ. Παίζω και με τα δύο πόδια, είμαι επιθετικός ποδοσφαιριστής και βάζω πάθος στο παιχνίδι μου", ήταν η απάντηση του Αντριάν Μιτσέφσκι, όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή. 
 
Όσο αφορά τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα μας, ανέφερε: "Αν και έχω κάνει μόνο μία προπόνηση, οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει είναι ιδιαίτερα θετικές. Όλοι με υποδέχτηκαν με διάθεση και μεγάλη επιθυμία για να με κάνουν να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ". 
 
Η τριβή του στον πρωταθλητισμό, είναι κάτι που ο ίδιος πιστεύει πως θα τον βοηθήσει όσο αφορά την παρουσία του στην ομάδα μας: "Έχω συνηθίσει να κάνω πρωταθλητισμό και η πίεση για εμένα δεν είναι πρόβλημα. Αντίθετα, είναι κάτι που απολαμβάνω και με βοηθά να βελτιώνομαι. Δεν έχω μάθω να χάνω. Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να κερδίζω". 
 
"Αναζητούσα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Είχα κατακτήσει τα πάντα στα Σκόπια και έψαχνα κάτι καινούργιο. Είχα αρκετές προτάσεις ενώπιον μου, όμως επέλεξα την ΟΜΟΝΟΙΑ διότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με αρκετό κόσμο, που δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια. Έχω κάνει την καλύτερη επιλογή", ανέφερε ο Αντριάν, όσο αφορά την απόφασή του να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. 
 
Ο Σκοπιανός διεθνής σχολίασε και το Κυπριακό πρωτάθλημα: "Έχω διαπιστώσει πως το επίπεδο είναι ιδιαίτερα ψηλό και το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Ανυπομονώ να αρχίσω να αγωνίζομαι", ενώ συμπλήρωσε για την ΟΜΟΝΟΙΑ: "Μπορεί να είμαστε στο -5 από την κορυφή, όμως αυτή η διαφορά μπορεί να καλυφθεί. Το σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε τον τίτλο"».
 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»