Ακαταμάχητη η Σερίνα

Μια νίκη απ'την ισοφάριση του ρεκόρ των 22 Grand Slam της Στέφι Γκραφ, βρίσκεται η Σερίνα Γουίλιαμς η οποία ήταν καταιγιστική στον πρώτο ημιτελικό του Australian Open κόντρα στην Ανιέσκα Ραντβάνσκα, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της Μελβούρνης! 

Απίστευτη εμφάνιση από τη Σερίνα Γουίλιαμς στον πρώτο ημιτελικό του Happy Slam της Αυστραλίας.

Η 34χρονη Αμερικανίδα, έκανε φύλλο και φτερό (ειδικά στο 1ο σετ) την άτυχη Ανιέσκα Ραντβάνσκα και αφού κατάφερε να διαχειριστεί τα νεύρα της στο 2ο σετ, σφράγισε τη νίκη με 6-0, 6-4 και το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Το Νο1 του ταμπλό και υπερασπίστρια του τίλου στη Μελβούρνη, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της, παίζοντας φουλ επιθετικό τένις με διάθεση να παίρνει γρήγορα τις μπάλες και να τελειώνει άμεσα τους πόντους.

Ειδικά στο εναρκτήριο σετ η Σερίνα ήταν καταιγιστική αφού χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά για να κάνει το bagel επί της Ραντβάνσκα, με την Πολωνή να προλαβαίνει να αντιδράσει.

Με τρία συνεχόμενα breaks, η θρυλική Γουίλιαμς έφτασε γρήγορα στο 5-0 και με ένα ακόμη επιβλητικό service game, πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Πιο ανταγωνιστικό ήταν το δεύτερο σετ, με τη Σερίνα να παρουσιάζει περισσότερη νευρικότητα στο παιχνίδι της και κάποια αβίαστα λάθη, επανέφεραν τη Ραντβάνσκα στο ματς.

Η Αμερικανίδα προηγήθηκε με break (2-1), όμως η Πολωνή ισοφάρισε γρήγορα (3-3) και έδειξε ικανή να απειλήσει την αντίπαλό της, μένοντας περισσότερο στα ράλι και ανοίγοντας λίγο καλύτερα το court.

Όπως συμβαίνει συνήθως, όμως, η Σερίνα έκανε το πολυπόθητο break την κατάλληλη στιγμή (5-4) και με ένα εκπληκτικό service game (3 συνεχόμενοι άσοι), έβαλε τέλος στο ματς μετά από μόλις 64 λεπτά αγώνα.

Η αναμέτρηση διεξήχθη με κλειστή την οροφή στη Rod Laver Arena, λόγω βροχής, γεγονός που βοήθησε ακόμα περισσότερο τη Γουίλιαμς να βγάλει το επιθετικό της παιχνίδι.

Έτσι, η Σερίνα θα αγωνιστεί στον 7ο τελικό της στην Μελβούρνη (6-0 το ρεκόρ της) και στον 26ο σε Grand Slam (21-4), με στόχο τον 22ο Major τίτλο της καριέρας της, όσους έχει και η κάτοχος του ρεκόρ στην Open Era, Στέφι Γκραφ.

Στον τελικό του Σαββάτου, η Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει την αριστερόχειρα Αντζελίκ Κέρμπερ, Νο7 του ταμπλό μετά τη νίκη της Γερμανίδας με 7-5, 6-2 επί της Γιοχάνα Κόντα στο δεύτερο ημιτελικό.

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»