Ο Μάρεϊ με ανατροπή στον τελικό

Στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Άντι Μάρεϊ θα βρεθούν στον τελικό του τουρνουά (31/1, 10.30).

Για να συμβεί αυτό, μετά την πρόκριση του "Νόλε" επί του Φέντερερ, έπρεπε ο Βρετανός να επικρατήσει με 6-4, 5-7, 7-6 (4), 4-6, 2-6 κόντρα στον μαχητικό Ράονιτς.

Ο 25χρονος Καναδός τα έδωσε όλα, έφτασε τον Μάρεϊ στα όρια του, αλλά τελικά δεν έφτανε αυτό για να βρεθεί στον πρώτο τελικό της καριέρας του. Ο Ράονιτς μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, έκανε το break νωρίς, κράτησε το σερβίς του και με 6-4 πήρε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ είχαμε μία μεγάλη μάχη με τον Βρετανό να καταφέρνει τελικά να κάνει το break και με 7-5 έφερε το ματς στα ίσα. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο τρίτο σετ μόνο που εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος ήταν ο Ράονιτς ο οποίος με 7-6 (4) πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα.

Η συνέχεια όμως ανήκε στον Μάρεϊ. Ο Βρετανός απέδειξε ότι ήταν πολύ δυνατός για να μην βρεθεί σε έναν ακόμα τελικό, κατέκτησε τα δύο επόμενα σε με 6-4 και 6-2 και έτσι θα βρεθεί σε έναν ακόμα μεγάλο ραντεβού.

Πέρα από τη δεδομένη ανωτερότητα του Τζόκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ο Μάρεϊ έχει να αντιμετωπίσει και την κακή του παράδοση. Ο Βρετανός έχει βρεθεί τέσσερις φορές στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν (2010, 2011, 2013, 2015), τις τρεις από αυτές απέναντι στον "Νόλε" (2011, 2013 και 2015), έχοντας γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Δείτε τρεις από τους καλύτερους πόντους της αναμέτρησης.  
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ