Έπαιξε και σκόραρε ο Θανάσης

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του δεκαήμερου συμβολαίου του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στάθηκε και λίγο τυχερός. Οι Knicks είχαν εύκολο έργο απέναντι στους κακούς το τελευταίο διάστημα Suns κι ο Derek Fisher του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς του ΝΒΑ. Η ομάδα της Νέας Υόρκης πήρε μια άνετη νίκη με 102-84 κι ο Θανάσης έβαλε το πρώτο του καλάθι.

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο μπήκε στο ματς 2:11 πριν το φινάλε. Πήρε μια προσπάθεια και έβαλε τους δυο πρώτους πόντους της επαγγελματικής του καριέρας, δεν πρόλαβε να προσθέσει κάτι άλλο στη στατιστική του, αλλα απόλαυσε την εμπειρία. Ηταν συνεχώς ο πρωτος που πεταγόταν από τον πάγκο σε καθε καλάθι της ομάδας του, ο πρώτος που πανηγύριζε και ελπίζει πως στη συνέχεια θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Κορυφαίος των Knicks ήταν πάντως ο Carmelo Anthony (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα σε 30 λεπτά), με τον Arron Afflalo να προσθέτει 17 πόντους και τον Robin Lopez άλλους 13. Ο Kristaps Porzingis έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του (7 πόντοι, 3/8 σουτ, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ), αν και δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα από τη στιγμή που οι Knicks είχαν μια τόσο εύκολη βραδιά.

Πλην του Devin Booker (21 πόντοι, 8/15 σουτ), διασώθηκαν από την κακή εμφάνιση των Suns o TJ Warren (12 πόντοι, 5/9 σουτ) και ο Jordan McRae (12 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ), ο οποίος έπαιξε το πρώτο του ματς από τη στιγμή που υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο στην ομάδα του Phoenix. Για την ιστορία, ο McRae έκανε προχθές ρεκόρ στην ιστορία της D-League με 61 πόντους! Ο Mirza Teletovic έμεινε στο παρκέ για 17 λεπτά, σκόραρε 4 πόντους με 2/7 σουτ και παρασύρθηκε κι αυτός από τη μετριότητα της ομάδας του.
 
 
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres