Αφηνιασμένος Λεμπρόν... έφερε ισοφάριση για τους Cavaliers

Ήταν μόλις το 6ο λεπτό του Game 6 των Cavaliers με τους Celtics όταν ο Kevin Love συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Jayson Tatum, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ και να μην επιστρέψει, αφού εξετάστηκε για διάσειση. Πολλοί τότε έσπευσαν να καταδικάσουν τους Cavs. Όσοι το έκαναν, μάλλον ξέχασαν ότι στο Cleveland υπάρχει ένας τύπος που τον λένε LeBron James και δεν υπήρχε περίπτωση να πέσει χωρίς μάχη. Αυτό το παιχνίδι ο LeBron δεν υπήρχε περίπτωση το χάσει και το απέδειξε, οδηγώντας τους Cavaliers στη νίκη με 109-99, στέλνοντας την σειρά σε 7ο παιχνίδι!

Game 7 λοιπόν! Οι δύο ωραιότερες λέξεις στο μπάσκετ. Δύο λέξεις που σίγουρα ήθελαν να ακούσουν όλοι στο Cleveland. Και ο LeBron δεν τους απογοήτευσε, πραγματοποιώντας ακόμα μία ΜΥΘΙΚΗ εμφάνιση, έχοντας 46 πόντους, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 46 λεπτά συμμετοχής! Από κοντά τον ακολούθησε και ο George Hill με 20 πόντους, με τον Jeff Green να προσθέτει 14 πόντους, καλύπτοντας το κενό του Love.

Για τους Celtics, που πάλεψαν να φέρουν το ματς στα ίσα στο με διαφορά πιο σκληρό παιχνίδι της σειράς (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ο Terry Rozier ήταν καταπληκτικός έχοντας 28 πόντους, με τον Jaylen Brown να προσθέτει 27 πόντους και τον Jayson Tatum 15 πόντους. Με τον Al Horford όμως να μένει στους 6 πόντους ήταν δύσκολο να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Ματς για γερά νεύρα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ αλλά τους Celtics να έχουν ένα μικρό προβάδισμα και τελικά να κλείνουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 25-20. Στην δεύτερη περίοδο οι Cavaliers θα αντιδρούσαν. Με τον LeBron να κάνει τα... γνωστά, αλλά και να παίρνει αρκετές βοήθειες, το Cleveland κατάφερε χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 20-4 να ξεφύγει με 44-34, πηγαίνοντας τελικά στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα 11 πόντων (54-43).

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με τους Cavs να εκτοξεύουν την διαφορά στους 16 πόντους (65-49). Οι Celtics όμως δεν είχαν σκοπό να τα παρατήσουν και αργά αλλά σταθερά κατέβασαν την διαφορά στους 10 πόντους στο φινάλε της τρίτης περιόδου (83-73). Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου μάλιστα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 87-80 και 89-82, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Περίπου 3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα μάλιστα ο Jaylen Brown μείωσε εκ νέου σε 101-94. Τότε όμως ανέλαβε ξανά δράση ο LeBron και με 8 σερί πόντους (2 τρίποντα και 1 λέι-απ), "καθαρίζοντας" το παιχνίδι.

 

Πηγή: nba.sport24.gr

Δειτε Επισης

Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου