BINTEO: Επικοντιστής παραλίγο να καρφωθεί από το κοντάρι του - Μπήκε στο σορτσάκι του

Το άλμα επί κοντώ είναι ομολογουμένως ένα πολύ δύσκολο άθλημα, το οποίο απαιτεί συγχρονισμό πολλών πραγμάτων ταυτόχρονα, ώστε να μην υπάρξει κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο. Οι αθλητές φτάνουν σε μεγάλα ύψη και αν δεν τοποθετήσουν καλά το κοντάρι τους ή έχουν μια κακή πτώση στο στρώμα, μπορεί να χτυπήσουν άσχημα.

Ο Τιμούρ Μοργκούνοβ στάθηκε ιδιαιτέρως τυχερός με αυτό που του συνέβη χθες βράδυ (13/7) για το Diamond League  του Ραμπάτ. Σε μια αποτυχημένη προσπάθειά του και ενώ βρισκόταν στη διαδικασία της πτώσης πάνω στο στρώμα, το κοντάρι διαπέρασε το σορτσάκι του και το μπλουζάκι του και τα έσκισε.

Για ελάχιστα εκατοστά το ακόντιο δεν τον χτύπησε στο στήθος ή σε άλλο σημείο του σώματός του και τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ σοβαρά για τη σωματική του ακεραιότητα.

Να τονιστεί ότι αγωνίστηκε ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ξεπεράσει τα 5,60 μέτρα. Ο αθλητής μας, ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,45 μ.  και μετά το 5,60 μ. δοκίμασε στα 5,70 μ., ύψος το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Ο Φιλιππίδης επιστρέφει στην Ελλάδα και αύριο (15/7) θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ) με 5,86 μ., και ακολούθησε στην δεύτερη θέση ο Πάβελ Βογιεκόβσκι με 5,80 μ. και στην τρίτη ο Τιμούρ Μούντροβ με την ίδια επίδοση. Ο Φιλιππίδης με το 5,60 μ. κατέλαβε την έκτη θέση.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League