«Το σώμα μου δεν με αφήνει να κάνω αυτό που θέλω να κάνω»

Σε συνέντευξή του στο atpworldtour.com ο Μάρκος Παγδατής σημείωσε ότι δίνει τα πάντα για να είναι ανταγωνιστικός, ενώ αναφέρθηκε στους τραυματισμούς του και τα πλάνα του για το προσεχές μέλλον.
 
Το αρχικό του σχόλιο: «Όποτε είμαι στο γήπεδο και με αφήνει το σώμα μου είμαι πολύ ανταγωνιστικός. Η καριέρα μου είναι μια πολύ όμορφη διαδρομή, όμως οι τραυματισμοί δεν με αφήνουν να έχω πολλές καλές μέρες».
 
Για τις κόρες του
: «Σημαίνει πολλά να τις έχω στα τουρνουά μαζί μου. Είναι σαν να είμαι σπίτι, οπόταν όταν δεν τις έχω μαζί μου είναι δύσκολο. Θέλω να συνεχίσω να παίζω για να ταξιδεύουν μαζί μου και να δουν διάφορα μέρη».
 
Για τους τραυματισμούς του: «Πάντα μου άρεσε να παίζω τένις, αλλά τώρα όταν χάνω είμαι πιο σκληρός με τον εαυτό μου. Όταν ήμουν νέος δεν ήμουν τόσο σκληρός με τον εαυτό μου αφού αγαπούσα το άθλημα το απολάμβανα και απλά έπαιζα. Σήμερα δεν είναι θέμα να κερδίζω ή να χάνω, το πιο σημαντικό είναι να νιώθω καλά. Είμαι απογοητευμένος που το σώμα μου δεν με αφήνει να κάνω αυτό που θέλω να κάνω. Είναι απογοητευτικό να μην μπορείς να νιώθεις άνετα στο γήπεδο και να αγωνίζεσαι».
 
Για το μέλλον του: «Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και παίζω καλά έτσι θα δούμε πως θα πάει το Αμερικανικό Όπεν τον Αύγουστο. Μετά από αυτό μπορεί να ξεκουραστώ για τρεις μήνες και να φέρω το σώμα μου σε καλή κατάσταση για να μπορώ να δώσω το 100% των δυνάμεων μου ακόμα μια φορά».
 

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών