Πανέτοιμο το ΑΠΟΕΛ για το UEFA Futsal Champions League

Πληροφορίες για τη φιλοξενία στην Κύπρο των αγώνων του 5ου Ομίλου του Main Round του UEFA Futsal Champions League έδωσε το ΑΠΟΕΛ, σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τρίτης (02/10). Οι γαλαζοκίτρινοι μετέχουν στη διοργάνωση μετά από δύο χρόνια, ενώ φιλοξενούν το θεσμό μετά από τρία χρόνια. Είναι η τρίτη φορά που το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί στην Κύπρο αγώνες της κορυφαίας τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο Φούτσαλ.

Πέραν των πρωταθλητών Κύπρου, στον 5ο Όμιλο της φάσης των «32» μετέχουν η πρωταθλήτρια Ιταλίας Pescara – εκ των φαβορί για το τρόπαιο, καθώς και οι πρωταθλήτριες Βοσνίας και Σουηδίας, Mostar και Uddevalla αντίστοιχα, που προκρίθηκαν μέσω του Preliminary Round. Η πρώτη ομάδα του 5ου Ομίλου θα παίξει στους «16» του θεσμού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου

17:00 Pescara – Uddevalla
19:30 ΑΠΟΕΛ – Mostar

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου
16:00 Mostar – Pescara
19:00 ΑΠΟΕΛ – Uddevalla

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου
16:00 Uddevalla - Mostar 
19:00 Pescara - ΑΠΟΕΛ

Το εισιτήριο για κάθε αγωνιστική ημέρα κοστίζει 5 ευρώ.

Μυλωνάς: «Είμαστε έτοιμοι»
«Είναι μεγάλη μας χαρά που φιλοξενούμε στην Κύπρο τρεις πρωταθλήτριες ομάδες από την Ευρώπη. Τα τελευταία πέντε χρόνια το ΑΠΟΕΛ παίζει απευθείας στον Main Round λόγω των πετυχημένων εμφανίσεων του στην Ευρώπη και αυτό μας τιμά» ανέφερε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κ. Γιάννος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «μετά από δύο ντέρμπι ‘αιωνίων’ είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θέλουμε την προσεχή Παρασκευή να διατηρούμε ελπίδες πρόκρισης στους ‘16’. Δεν είναι εύκολο. Θα παίξουμε με τις πρωταθλήτριες Βοσνίας και Σουηδίας την Τετάρτη και την Πέμπτη. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα ώστε το Σάββατο να έχουμε ελπίδες για να κάνουμε την έκπληξη κόντρα στην Pescara». Κλείνοντας ανέφερε ότι αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ενώ σημείωσε ότι «είναι δύσκολο για την ομάδα μας να δώσει τρεις αγώνες σε τέσσερις ημέρες, όμως πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Ιακώβου: «Θα παλέψουμε»
Ο αρχηγός Χρίστος Ιακώβου είπε: «Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το πιο καλό αποτέλεσμα. Η Pescara είναι μεγαθήριο στο χώρο του Φούτσαλ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και σε πολύ υψηλού επιπέδου αγώνες που πιστεύω θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα».

Π. Παναγιώτου: «Τιμή μας»
Ο αρχηγός του τμήματος Φούτσαλ των πρωταθλητών κ. Πανίκος Παναγιώτου ανέφερε πως «η διοργάνωση έχει αναβαθμιστεί από την UEFA και πλέον ονομάζεται Champions League. Είναι τιμή μας που τη φιλοξενούμε μετά από τρία χρόνια και σημαντικό που έχουμε στην Κύπρο την πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ιταλίας, που είναι εκ των φαβορί για το τρόπαιο. Και οι άλλες δύο ομάδες είναι πρωταθλήτριες και έχουν προκριθεί από τον Preliminary Round». Στη συνέχεια είπε πως «είμαστε έτοιμοι και έχουμε στόχο το καλύτερο δυνατό. Πρώτα πρέπει να δώσουμε τα πάντα στα δύο πρώτα παιχνίδια κατόπιν να παλέψουμε με το μεγαθήριο. Ό,τι έρθει είναι καλοδεχούμενο».

Κατόπιν έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. «Θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Το εισιτήριο κοστίζει πέντε ευρώ. Για τους λάτρεις του φούτσαλ θα είναι αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου. Η δική μας ομάδα έχει έντεκα καινούριους παίκτες που θέλουν στήριξη. Περιμένουμε κάθε φίλο του Φούτσαλ να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει μεγάλους αγώνες».

Δειτε Επισης

Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών
Χάλκινο μετάλλιο για τη Βέρα Τουκολούκοβα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής