Θα παλέψει για την ανατροπή ο Κεραυνός

Παρά τη ήττα του Κεραυνού στη χθεσινή πρώτη αναμέτρηση με την ουκρανική Τσερκάσι Μάβπι, για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup, όπου η ομάδα του Στροβόλου ηττήθηκε στην Ουκρανία με 75-64, φαίνεται πως στον επαναληπτικό η ομάδα του Στροβόλου θα διεκδικήσει την πρόκριση (Τετάρτη 10/10)!
 
Παρά τη διαφορά των 11 πόντων, ο Κεραυνός ήταν ανταγωνιστικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Στάθηκε όμως άτυχος καθώς η πρωταθλήτρια Ουκρανίας ήταν πιο εύστοχη στα τρίποντα, με τα περισσότερα από αυτά να μπαίνουν σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. Αντίθετα ο Κεραυνός δημιούργησε αρκετά σουτ από τη περιφέρεια, τα οποία δυστυχώς δεν κατέληξαν στο καλάθι. 12/26 είχαν οι ουκρανοί σε αντίθεση με τα μόλις 4/17 του Κεραυνού.
 
Πάντως η εμφάνιση άφησε σοβαρές ελπίδες πως μπορεί να γίνει η ανατροπή στον Στρόβολο καθώς ο Κεραυνός ήταν πολύ καλός στην Ουκρανία, έλεγξε τα ριμπάουντ, δημιούργησε παίζοντας πολύ ωραία με πάσες από μέσα προς τα έξω βρίσκοντας ελεύθερα σουτ και κράτησε τον ρυθμό της αναμέτρησης στα μέτρα του, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αν μπουν τα σουτ στον επαναληπτικό, είναι εξαιρετικά πιθανό να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη ανατροπή-πρόκριση στους ομίλους του FIBA Europe Cup!
 
Δεκάλεπτα: 17-17, 31-32, 55-48, 75-64
 
Τσερκάσι (Μάξιμ Μίκελσον): Γιάνγκ 12 (2), Τσουμακόβ 21 (4), Κολτσένκο 3 (1), Αρτάμονοβ 4 (1), Τκατσένκο 4, Λιπόβτσεβ 5 (1), Σκαπίντσεβ 9, Κόμπετς 10 (2), Κόνιεβ 7 (1).
Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Χάγκινς 16 (1), Ελευθερίου, Μιχαήλ 3 (1), Κινγκ 9, Κεμπ 7 (1), Θεοχαρίδης, Γουίλις 5, Ρίντ 13 (1), Αμπουκάρ 11.
 

Δειτε Επισης

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»