ΒΙΝΤΕΟ: «Παραδόθηκε» στον Νισικόρι ο Τσιτσιπάς!

Ο κορυφαίος Ασιάτης τενίστας (Νο.12), αγωνιζόμενος... εντός έδρας, λύγισε με 6-3, 6-3 τον 20χρονο Έλληνα και συνεχίζει την πορεία προς τον τρίτο τίτλο του στο Τόκιο.

Ο Στέφανος κατάφερε να πάρει πίσω το πρώτο μπρέικ του Κέι στο πέμπτο γκέιμ ισοφαρίζοντας σε 3-3, όμως δεν απέφυγε τα λάθη στη συνέχεια, με αποτέλεσμα ο 28χρονος Ιάπωνας να πάρει ξανά το προβάδισμα (4-3) και να καθαρίσει το σετ.

Ο Κέι πέρασε από νωρίς μπροστά και στο δεύτερο σετ (2-0) και έφτασε τελικά στη νίκη μετά από 82 λεπτά, εκμεταλλευόμενος το τρίτο ματς πόιντ του. Ο αντίπαλός του θα είναι ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Ρισάρ Γκασκέ και τον Κέβιν Άντερσον. Το άλλο ζευγάρι της τετράδας είναι Σαποβάλοφ-Μεντβέντεφ.

Ο Τσιτσιπάς, λοιπόν, δεν μπόρεσε να προκριθεί στον πέμπτο φετινό του ημιτελικό, ωστόσο έδειξε στην Ιαπωνία σημάδια ανάκαμψης μετά τις τρεις διαδοχικές του ήττες στο tour. 

Κόντρα στον Νισικόρι, πάντως, φάνηκε να έχει μείνει από ενέργεια, έπειτα από τα τρία σετ κόντρα στον Άλεξ Ντε Μίνορ. Και απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Ιάπωνας, σίγουρα χρειάζεται να έχεις όλες σου τις δυνάμεις!

Επόμενος σταθμός για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα όλων των εποχών είναι η Σανγκάη, όπου θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα το προτελευταίο Masters της σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στο Next Gen Finals του Μιλάνου, ενώ διατηρεί ακόμα κάποιες ελπίδες για το ATP Finals του Λονδίνου. Θα πρέπει, ωστόσο να ξεπεράσει τον εαυτό του για να τα καταφέρει! 



 

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League