Εγγραφές με έκπτωση 20% για το τρίαθλο Ocean Lava Paphos του 2019

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Πάφος φιλοξενεί την Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 έναν αγώνα της δυναμικής, διεθνούς σειράς Τριάθλου Ocean Lava, η οποία περιλαμβάνει 18 διοργανώσεις, από την Κύπρο μέχρι τις Νήσους Λανθαρότε και τις Αζόρες. Οι τριαθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 30η Νοεμβρίου θα έχουν έκπτωση 20% στο αντίτιμο συμμετοχής.
 
Έτσι το αντίτιμο συμμετοχής στο Sprint διαμορφώνεται στα €44 από €55 και στην Ολυμπιακή απόσταση στα €53 από €65. Υπάρχει και η επιλογή της σκυταλοδρομίας με το αντίτιμο για την τριάδα που θα αγωνιστεί να ανέρχεται στα €80 (από €100) για την απόσταση Sprint και στα €96 (από €120) για την Ολυμπιακή απόσταση.
 
Το Ocean Lava Paphos αποτελεί μετεξέλιξη του Pafos Triathlon το οποίο αποτέλεσε για μια πενταετία έναν από τους σημαντικότερους αγώνες τριάθλου στο νησί. Κινείται στο παραλιακό μέτωπο της Κάτω Πάφου, με την Κολύμβηση (Sprint 750μ | Olympic 1500μ) στα Δημοτικά Μπάνια, την ποδηλασία (Sprint 20χλμ | Olympic 40χλμ) στον παραλιακό μέχρι τη Γεροσκήπου και το Τρέξιμο (Sprint 5χλμ | Olympic 10χλμ) παράλληλα με τη θάλασσα. Ομαδική κατηγορία (σκυταλοδρομία) υπάρχει τόσο στο Sprint όσο και στο Olympic.
 
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.oceanlavacyprus.com, συνεχής ενημέρωση στο www.facebook.com/OceanLavaPaphosCyprus και φωτογραφίες στο www.instagram.com/oceanlavapaphos.

Δειτε Επισης

AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών
Χάλκινο μετάλλιο για τη Βέρα Τουκολούκοβα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής