Όλα έτοιμα για την έναρξη του ΟΠΑΠ Basket League

Τέλος στα φιλικά και πλέον οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο φέτος είναι αναβαθμισμένο.
 
Με οκτώ ομάδες θα διεξαχθεί το φετινό ΟΠΑΠ Basket League, που συμπεριλαμβάνουν τις σημαντικές επιστροφές της ΑΕΛ και της Ομόνοιας. Τα φιλικά τελείωσαν και οι ομάδες εμφανίζονται έτοιμες για τη πρεμιέρα του Σαββατοκύριακου.
 
Πρώτοι στον «χορό» θα μπουν η Ομόνοια με τον Κεραυνός στο Ελευθερία, το Σάββατο (13/10, 16:00). Η επιστροφή της Ομόνοιας στην Α’ κατηγορία, συνδυάστηκε με τη δημιουργία ενός κορμού νεαρών παικτών από τον οποίο ευελπιστούν να χτιστεί μια ομάδα για το μέλλον.
 
Από την άλλη ο Κεραυνός, που αγωνίζεται αύριο για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup, έχει ως στόχο την επιστροφή στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος.
 
Λίγη ώρα αργότερα (18:30) θα έχουμε την… επανάληψη του Σούπερ Καπ με την ΕΘΑ και την ΑΕΚ να αναμετρώνται στο Ελευθερία. Οι γηπεδούχοι με φόρα από την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της χρονιάς, ευελπιστούν να επαναλάβουν την επιτυχία και να ξεκινήσουν με νίκη. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ θέλει να μπει στο νέο πρωτάθλημα με νίκη, παίρνοντας παράλληλα μια μικρή εκδίκηση από την ομάδα της Έγκωμης.
 
Τα επόμενα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι τη Κυριακή (14/10) με πρώτο αυτό ανάμεσα σε Παραλίμνι και ΑΕΛ. Η Ένωση θέλει να επαναλάβει τις επιτυχίες των τελευταίων ετών, όπου έχει εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, έτσι η διατήρηση της έδρας είναι αρκετά σημαντική για τον σκοπό αυτό. Η ΑΕΛ στην επιστροφή της θα είναι ότι καλύτερο να ξεκινήσει με νίκη και πόσο μάλιστα εκτός έδρας απέναντι σε έναν από τους βασικούς αντιπάλους για την τετράδα.
 
Τέλος στις 19:00, στο μοναδικό παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά (Cytavision) ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα στο Λευκόθεο. Οι δύο ομάδες φαίνονται αρκετά δυνατές στη φετινή σεζόν και αναμένεται να έχουμε ένα ωραίο ντέρμπι τη Κυριακή.
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ