BINTEO: Αγριεμένος ο Γιάννης, έκανε... όργια στο τελευταίο φιλικό!

Η κανονική περίοδος του ΝΒΑ αρχίζει την προσεχή Τρίτη (16/10) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει προφανώς άγριες διαθέσεις. Αυτό έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι της preseason ο 23χρονος Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος έκανε τριπλ-νταμπλ και οδήγησε τους Μπακς σε μία εμφατική νίκη επί των Τίμπεργουλβς με 143-121, την τρίτη για τα "ελάφια" επί συνόλου τεσσάρων φιλικών αγώνων.

Ο "Greek Freak" έπαιξε μόνο 25'27'' και πρόλαβε να έχει σε αυτό το χρονικό διάστημα 32 πόντους, 11/12 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/5 βολές, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 3 λάθη. Όχι κι άσχημα για πρόβα τζενεράλε ενόψει της κανονικής περιόδου, ειδικά μπροστά στο κοινό του νεόδμητου Fiserv Forum... Ο Γιάννης σκόραρε 14 από τους 32 πόντους του στην πρώτη περίοδο και ήταν ο κύριος λόγος που τα "ελάφια" έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με διαφορά 31 πόντων (84-53), η οποία έφτασε μέχρι το +41 στο τέταρτο δωδεκάλεπτο (130-89).

Ο Κρις Μίντλετον (22 πόντοι, 5/8 τρίποντα), ο Κρίστιαν Γουντ (19 πόντοι, 7/9 σουτ, 7 ριμπάουντ), ο Ερικ Μπλέντσο (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Μάλκολμ Μπρόγκντον (13 πόντοι) ήταν οι άλλοι παίκτες που έβαλαν διψήφιο αριθμό πόντων για το Μιλγουόκι, το οποίο έδειξε για πολλοστή φορά πόσο διαφορετικό θα είναι μετά την έλευση του Μάικ Μπούντενχολζερ. Οι Μπακς, μία από τις χειρότερες ομάδες στα τρίποντα τα τελευταία χρόνια, είχαν... 25/48 σουτ πίσω από τα επτά μέτρα κόντρα στους Γουλβς, μοίρασαν 34 ασίστ και μάζεψαν 13 ριμπάουντ παραπάνω!

Όσον αφορά στη Μινεσότα, η οποία παρατάχθηκε χωρίς τους Τζίμι Μπάτλερ (που δεν ταξίδεψε καν στο Μιλγουόκι "για να δουλέψει στην φυσική του κατάσταση", σύμφωνα με τον Τομ Θίμποντο), Άντριου Γουίγκινς, κορυφαίος ήταν ο Ταζ Γκίμπσον με 21 πόντους, 7/9 σουτ και 7 ριμπάουντ. Ο Τζεφ Τιγκ είχε 18 πόντους, ενώ ο Ντέρικ Ρόουζ πρόσθεσε άλλους 16. Σε κακή βραδιά βρέθηκε ο Καρλ-Αντονι Τάουνς, που έμεινε στους 8 πόντους με 2/9 σουτ.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
Ολυμπιάδα και Απόλλωνας διεκδικούν το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών