ΒΙΝΤΕΟ: Οι Σέλτικς «πάτησαν» τους Σίξερς στο πρώτο της χρονιάς!

Το ΝΒΑ επέστρεψε με θόρυβο! Στο ντέρμπι της Ανατολής οι  Σέλτικς αποδείχθηκαν ανώτεροι των Σίξερς και με ηγέτη τον Τζέισον Τέιτουμ πήραν τη νίκη με 105-87 στην πρεμιέρα της σεζόν!

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με το φινάλε της πρώτης περιόδου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τους Σέλτικς να προηγούνται με 47-42. Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 61-47, αλλά οι Σίξερς μείωσαν άμεσα σε 66-61, πριν η Βοστώνη ξεφύγει εκ νέου με 77-66. Το παιχνίδι είχε πάρει τον δρόμο του.

Στην τέταρτη περίοδο οι "Κέλτες" ξέφυγαν με 89-72 και ουσιαστικά "καθάρισαν" το παιχνίδι, αφού η διαφορά δεν έπεσε ποτέ ξανά κάτω από τους 9 πόντους, με την Βοστώνη να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΤΕΙΤΟΥΜ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΧΕΙΓΟΥΟΡΝΤ

Ο Τζέισον Τέιτουμ με 23 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, θυμίζοντας τον παίκτη που θαύμασαν όλοι στα playoffs. Ο Μάρκους Μόρις ακολούθησε με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Τζέιλεν Μπράουν να προσφέρει 12 πόντους. Ο παίκτης που όλοι περίμεναν να δουν βέβαια ήταν ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο οποίος αν και "σκουριασμένος" είχε 10 πόντους στην επίσημη επιστροφή του στην δράση έπειτα από έναν χρόνο απουσίας από τα παρκέ λόγω του φρικιαστικού περσινού τραυματισμού του.

Για τους Σίξερς, ο Τζοέλ Εμπίντ είχε 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Μπεν Σίμονς 19 πόντους, 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ και ο Τζέι Τζέι Ρέντικ 16 πόντους. Κανένας άλλος παίκτης της Φιλαδέλφεια όμως δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων, σε μία βραδιά που όλοι θα θέλουν να ξεχάσουν άμεσα.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!