Δεσπόζει το «αιώνιο» ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Δυο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας που θα γίνει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το «αιώνιο» ντέρμπι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» ενώ στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό η Νέα Σαλαμίνα μετά τη μεγάλη νίκη της επί του ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τον Green Air Παφιακό. Οι άλλοι δυο αγώνες θα γίνουν στο Λύκειο Λατσιών όπου ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση ενώ η πρωτοπόρος μετά τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής Αναγέννηση Δερύνειας θα υποδεχθεί  στη Σάλα Δερύνειας την ΑΕ Καραβά.

«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ
Το «αιώνιο» ντέρμπι  ξεχωρίζει ξανά. Τρεις μήνες μετά που αντάμωσαν στον Τελικό Κυπέλλου, «πράσινοι» και «γαλαζοκίτρινοι» συγκρούονται στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής στο ίδιο γήπεδο.
Η Ομόνοια με τη συμπαράσταση των φίλων της θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της και να πάρει ψυχολογία ενόψει συνέχειας. Το ΑΠΟΕΛ ψάχνει την πρώτη του νίκη, αλλά θέλει να ξεχάσει την εμφάνιση της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – Green Αir ΠΑΦΙΑΚΟΣ
Σπουδαία παιχνίδια προσφέρουν παραδοσιακά οι δυο ομάδες. Το ντέρμπι στο Παλέ της Λεμεσού προμηνύεται ανοικτό και συναρπαστικό. Αμμοχωστιανοί και Παφίτες θα αγωνιστούν με φόντο το δεύτερο τρίποντο.
Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται πάρα πολύ δυνατοί και θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν με το ΑΠΟΕΛ. Οι «μπλε» με τυχόν νίκη θα αποδείξουν εκ νέου τις δυνατότητές τους.

ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Το Λύκειο Λστσιών φιλοξενεί μετά από δυο χρόνια αγώνα Α Κατηγορίας Ανδρών με τον Εθνικό να υποδέχεται την Ανόρθωση. Η «Μεγάλη Κυρία» που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην πρεμιέρα θέλει να φύγει με το τρίποντο, ενώ οι νεοφώτιστοι στοχεύουν να της βάλουν δύσκολα και να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στην Αναγέννηση στη Δερύνεια.

ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ
Οι πρωτοπόροι μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας «πράσινοι» θέλουν άλλο ένα τρίποντο για να εδραιωθούν στην κορυφή και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους ενόψει συνέχειας. Από την άλλη όμως η ΑΕ Καραβά που σαφώς διαθέτει εμπειρία θα προσπαθήσει για το διπλό με οδηγό την εμφάνιση του δεύτερου σετ με την Ομόνοια.

Η βαθμολογία
1. Αναγέννηση Δ. 3-0 03
2. Ομόνοια 3-0 03
3. Green Air Παφιακός 3-1 03
4. Νέα Σαλαμίνα 3-1 03
5. ΑΠΟΕΛ 1-3 00
6. Ανόρθωση 1-3 00
7. ΑΕ Καραβά 0-3 00
8. Εθνικός Λ. 0-3 00

Πηγή: Volleyball.org.cy

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
To IAME Series Cyprus προσφέρει τρία εισιτήρια για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Valencia
Την Κυριακή το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου στην Πάφο
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, απάντησε εμφατικά στη Μακάμπι με one man show του Σλούκα!
Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων