Ο Μπάτλερ χάλασε την... επέτειο του Τζέιμς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρισκόταν στη Μινεάπολις, ακριβώς 15 χρόνια μετά το επαγγελματικό ντεμπούτο του στο ΝΒΑ. Το πρόσωπο της βραδιάς πάντως στο Target Center δεν ήταν ο "Βασιλιάς". Στο τέλος της βραδιάς αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος πέτυχε 32 πόντους με 6/7 τρίποντα και οδήγησε τους Τίμπεργουλβς στη νίκη επί των Λέικερς με 124-120.

Ο Μπάτλερ πέτυχε μάλιστα πέντε από τα έξι τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, ενώ ήταν επίσης και αυτός που "καθάρισε" το παιχνίδι με το σουτ που έκανε το σκορ 122-117 με 19,7’’ να απομένουν για τη λήξη. Οι Λέικερς είχαν "τρέξει" μέχρι εκείνο το σημείο ένα σερί 8-0 στα τελευταία πέντε λεπτά, ρίχνοντας τη διαφορά από τους δέκα πόντους στους δύο (119-117). Ο Καρλ-Αντονι Τάουνς (25 πόντοι, 16 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 τάπες) ήταν επίσης εξαιρετικός από πλευράς Μινεσότα, ενώ ο ρούκι Τζος Οκότζιε πέτυχε 17 πόντους ξεκινώντας βασικός αντί του τραυματία Αντριου Γουίγκινς, που απουσίασε για τρίτο σερί παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φλέρταρε με το τριπλ-νταμπλ (29 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ) ανήμερα της επετείου των 15 ετών από το επαγγελματικό ντεμπούτο του και πέτυχε 10 πόντους στην τελευταία περίοδο, δεν μπόρεσε όμως να κάνει τη διαφορά στη Μινεσότα. Ο Μπράντον Ινγκραμ επέστρεψε έπειτα από απουσία τεσσάρων αγώνων λόγω τιμωρίας βάζοντας 24 πόντους για τους Λέικερς, ενώ ο Κάιλ Κούζμα πρόσθεσε άλλους 19.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου