Ανοίγει τα φτερά του ο Γιανναράς

Ο Γιανναράς ήρθε το καλοκαίρι στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες σε απαιτήσεις πρωταθλητισμού. Μάλιστα δίπλα στον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο νεαρός έχει τις δυνατότητες να μάθει πολλά, καθώς είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να αναδεικνύει ταλέντα.
 
Ο νεαρός γκαρντ αποτελεί ένα από τα «κρυφά» όπλα του φετινού ΑΠΟΕΛ και άρχισε να ξεδιπλώνει τα «φτερά» του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο ήταν και το καλύτερο που έχει κάνει μέχρι σήμερα στο ΟΠΑΠ Basket League.
 
Ο 19χρονος μπορεί να ξεκίνησε το πρωτάθλημα «μουδιασμένα», εντούτοις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έδειξε το καλό του πρόσωπο καθώς πέτυχε 9 σημαντικούς πόντους με 2 τρίποντα και 3 εύστοχες βολές. Παράλληλα έδωσε σημαντικές βοήθειες στην άμυνα, που είναι το σημείο που θέλει να δουλέψει περισσότερο, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας του.
 
Ο προπονητής του τον εμπιστεύτηκε για σχεδόν 30 λεπτά στο παρκέ, με τον Γιανναρά να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός πολύ δύσκολου αγώνα. Έχουμε την εντύπωση πως θα δούμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια από τον Γιανναρά.

Δειτε Επισης

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!