Συναρπαστικές αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League

Έτοιμη να ξεκινήσει είναι η 4η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, η οποία θα περιλαμβάνει τέσσερις συναρπαστικές αναμετρήσεις. Την Παρασκευή (2/11) ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Ε.Ν. Παραλιμνίου, ενώ το Σάββατο (3/11) θα έχουμε δύο παιχνίδι. Στην Λάρνακα η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχθεί την ΕΚΑ ΑΕΛ, ενώ στη Λευκωσία η ΕΘΑ θα αγωνιστεί απέναντι στην Ομόνοια. Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής θα πέσει με τον Κυριακάτικο (4/11) αγώνα του Απόλλωνα απέναντι στον Κεραυνό.

ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν. Παραλιμνίου

Παρασκευή 2/11 – 19:00 – Λευκόθεο Στάδιο – Cytavision

Ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, την Παρασκευή (2/11) στις 19:00 στο Λευκόθεο, μία αναμέτρηση η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από τo Cytavision Sports 6. Και οι δύο ομάδες μετρούν δύο νίκες και μία ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και θα κυνηγήσουν την νίκη για να τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και η ΕΝΠ έχουν δείξει αρκετά θετικά στοιχεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται να είναι συναρπαστική.

Πετρολίνα ΑΕΚ – ΕΚΑ ΑΕΛ

Σάββατο 3/11 – 16:00 – «Κίτιον» - Livestreaming: Alfa Sports TV

Στην Λάρνακα η Πετρολίνα ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την ΕΚΑ ΑΕΛ, το Σάββατο (3/11) στις 16:00 σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την διαδικτυακή τηλεόραση του Alfa Sports TV. Οι «κιτρινοπράσινοι» δεν ξεκίνησαν όπως ήθελαν το πρωτάθλημα, αφού μετά από τρεις αγώνες μετρούν μία νίκη και δύο ήττες. Η ΑΕΚ θα κυνηγήσει την νίκη ώστε να ανακάμψει βαθμολογικά και να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Από την άλλη η ΕΚΑ ΑΕΛ μετράει δύο νίκες και μία ήττα. Μάλιστα είχε κάνει την μεγάλη έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής, επικρατώντας του Κεραυνού στον Στρόβολο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα ταξιδέψουν στην Λάρνακα με μοναδικό στόχο την νέα έκπληξη και την νίκη.

ΕΘΑ – Ομόνοια

Σάββατο 3/11 – 17:00 – Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία

Σημαντικό παιχνίδι θα έχουμε και στην Λευκωσία, ανάμεσα στην ΕΘΑ Έγκωμης και την Ομόνοια, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (3/11) στις 17:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία. Η ΕΘΑ μετράει μία νίκη και δύο ήττες μέχρι στιγμής, παρά την θετική εικόνα που είχε και στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις της ΟΠΑΠ Basket League. Οι «κιτρινόμαυροι» θα κυνηγήσουν την δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα, που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά. Από την άλλη η Ομόνοια παραμένει χωρίς νίκη μέχρι στιγμής και θα προσπαθήσει να φύγει νικήτρια από το Στάδιο Ελευθερία. Οι «πράσινοι» είχαν βελτιωμένη εικόνα στην 2η και 3η αγωνιστική, παρά τις ήττες, και θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη κόντρα στην ΕΘΑ.

Απόλλωνας – Κεραυνός

Κυριακή 4/11 – 17:00 – «Απόλλων» Αρένα

Η τέταρτη και τελευταία αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (4/11) στις 17:00, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται στο στάδιο του τον Κεραυνό. Η ομάδα της Λεμεσού αρκετά θετικά στοιχεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Και στην 1η αγωνιστική που είχε γνωρίσει την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στην 2η και 3η όπου πέτυχε δύο διαδοχικές νίκες. Οι «γαλάζιοι» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους ώστε να διεκδικήσουν την νίκη απέναντι στον Κεραυνό, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Λεμεσό με μοναδικό σκοπό το θετικό αποτέλεσμα. Οι «ερυθροκίτρινοι» ξεκίνησαν με δύο νίκες το πρωτάθλημα, όμως για την 3η αγωνιστική ηττήθηκαν στον Στρόβολο από την ΕΚΑ ΑΕΛ. Ο Κεραυνός θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες την ερχόμενη Κυριακή, ώστε να φτάσει πιο κοντά στην πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»