Επιστρέφει ως «αντίπαλος»

Μετά από τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας, αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η 4η αγωνιστική του ΟΠΑΠ Basket League.
 
Από αυτές ξεχωρίζει μία, για έναν ιδιαίτερο λόγο. Αναφερόμαστε σε αυτή ανάμεσα σε Πετρολίνα ΑΕΚ και ΑΕΛ, στην οποία θα σηματοδοτηθεί η επιστροφή του Γιώργου Παλάλα στο «Κίτιον»!
 
Ο Παλάλας ανδρώθηκε και τίμησε την φανέλα της ΑΕΛ για πολλά χρόνια. Όμως τη περίοδο κατά την οποία η «Βασίλισσα» της κυπριακής καλαθόσφαιρας βρισκόταν στη Β’ κατηγορία, ο έμπειρος γκαρντ «μετακόμισε» στη Λάρνακα για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Πετρολίνα ΑΕΚ. Εκεί γνώρισε ένδοξες στιγμές, με κατακτήσεις τίτλων αλλά και πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
 
Η επιστροφή της ΑΕΛ στα «σαλόνια» της Α’ κατηγορίας, σήμανε παράλληλα και την επιστροφή του Γιώργου Παλάλα στο «Νίκος Σολoμωνίδης». Σίγουρα η εμπειρία του προσδίδει άλλο κύρος στην «Βασίλισσα», ενώ η αγάπη του για την ομάδα είναι αξεπέραστη.
 
Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Παλάλας δεν αγωνίστηκε εναντίον του Κεραυνού για να προφυλαχτεί από ένα μικροτραυματισμό που αντιμετώπισε. Αύριο (Σάββατο 3/11, 16:00) θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στο «Κίτιον» και αυτό αποτελεί μοναδικό κίνητρο και για τον ίδιο.

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League