Ο σκύλος του Λιούις Χάμιλτον βγάζει 700 δολάρια τη μέρα!

Ο Roscoe, είναι ένα καθαρόαιμο Bulldog, ο οποίος ανήκει στον Λιούις Χάμιλτον! Ο σκύλος του πρωταθλητή του 2018 στη Formula 1, καταφέρνει να... είναι ανεξάρτητος οικονομικά και μάλιστα, «φέρνει στο σπίτι» και ένα πολύ μεγάλο εισόδημα! Ασχολείται με τη διαφήμιση και προωθείται από πολλά γραφεία που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα, καταφέρνοντας να βγάζει 700 δολάρια την ημέρα, που είναι ένα εξωπραγματικό νούμερο ακόμη και για κάποιον επιτυχημένο επιχειρηματία! 

Ο σκύλος, με πρόχειρους υπολογισμούς, έχει «μηνιάτικο» 21.000€ το μήνα αν δουλεύει συνεχόμενα και ακατάπαυστα, με τα ετήσια έσοδά του να ανέρχονται στα περίπου 250.000 δολάρια! Η πληροφορία για το... εισόδημα του Roscoe, ήρθε απευθείας από τον Λιούις Χάμιλτον, όμως όλα αυτά τα χρήματα δεν ήρθαν απλά και μόνο επειδή είναι ένας πολύ όμορφος σκύλος. 

Ο Χάμιλτον, του έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram που αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 143.000 followers και μάλιστα, τον ακολουθεί ακόμη και η Mercedes-Benz με τον επίσημο λογαριασμό της, που έχει σχεδόν 16.000.000 followers. Έτσι έχει γίνει πάρα πολύ διάσημος και για αυτό είναι τόσο περιζήτητος από τις διαφημιστικές εταιρείες, οι οποίες πληρώνουν αδρά για να «δουλέψει» για αυτές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο σκύλος ακολουθεί συγκεκριμένες δίαιτες, κάνει συχνά μασάζ και παρακολουθείται εντατικά η υγεία του, όπως οφείλει ένας σωστός... επαγγελματίας! 

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
Ολυμπιάδα και Απόλλωνας διεκδικούν το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Περιπετειώδης η έναρξη της χρονιάς για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή στη Βαλένθια
Μυθικός Μαριάνοβιτς-Αστόχησε επίτηδες σε βολή για να πάρουν οι φίλαθλοι δωρεάν φαγητό
Πρίγκιπας ξανά στο Μόντε Κάρλο ο απίθανος και επιβλητικός Τσιτσιπάς
Με δρομείς από 75 χώρες ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο Μαραθώνιος Λεμεσού
Συναγερμός στην Ευρωλίγκα-Άγνωστο αν η Μακάμπι μπορεί να πετάξει για Βελιγράδι
Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο στη Νέα Σμύρνη-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Τεράστια εμφάνιση από τον Τσιτσιπά-Απέκλεισε τον Σίνερ και πέρασε στον τελικό του Μόντε Κάρλο