Οι Λέικερς έσπασαν σερί 16 ηττών από το Πόρτλαντ!

Πάνω που η υπομονή του ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε αρχίσει να τεσταρεται, οι Λέικερς έδειξαν ότι έχουν αρχίσει να μαθαίνουν από τα λάθη τους. Η ομάδα του Λ.Α. είδε μία διαφορά 20 πόντων να πέφτει μέχρι τους τέσσερις στο τελευταίο λεπτό στο Πόρτλαντ, ωστόσο έδειξε χαρακτήρα και κατέβαλε τους Μπλέιζερς με 114-110, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη νίκη της στην "LeBron Era" και την πρώτη έπειτα από 16 σερί ήττες από το Πόρτλαντ!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (28 πόντοι, 7 ασίστ) ήταν ο πρώτος σκόρερ των Λέικερς και πέτυχε οκτώ κρίσιμους πόντους στα τελευταία 4 λεπτά, αλλά ο κορυφαίος του ματς ήταν ο Ραζόν Ρόντο, που σημείωσε 17 πόντους με 8/10 σουτ, μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ και έκλεψε 3 φορές τη μπάλα, έχοντας και +29 στον δείκτη "+/-". Η ομάδα του Λουκ Γουόλτον σούταρε με 52,3%, κράτησε τον αντίπαλό της στο 42,3%, αλλά υπέπεσε σε 20 λάθη και δέχτηκε 24 πόντους από αυτά, αγγίζοντας άλλη μία κατάρρευση στο φινάλε.

Ως είθισται, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ (30 πόντοι, 10/23 σουτ) και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (30 πόντοι, 13/24 σουτ) ήταν οι πρώτοι σκόρερς των Μπλέιζερς, ενώ νταμπλ-νταμπλ έκανε ο Γιουσούφ Νούρκιτς (14 πόντοι, 13 ριμπάουντ). Το Πόρτλαντ δέχτηκε όμως ένα σερί 16-0 στην τρίτη περίοδο, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 77-97 στο 39' και δεν κατόρθωσε να κάνει την μεγάλη ανατροπή στο τέλος, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα από τους Λέικερς έπειτα από 16 σερί νίκες στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων!
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Στην έκτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres μετά την 7η ιστιοδρομία
Βόμβα στην Red Bull-Φεύγει ο Άντριαν Νιούι!
Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς