ΒΙΝΤΕΟ: Γαλανόλευκη... παράνοια για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στο Australian Open!

Ήταν πραγματικά μια ασυνήθιστη εμπειρία (για να δανειστούμε και τον χαρακτηρισμό που έκανε ο Στέφανος), βασικά γιατί μιλάμε για αγώνα τένις, όπου όλα γίνονται... καθώς πρέπει.

Ζώντας, όμως, αυτή την ατμόσφαιρα, με σιγουριά θα πούμε ότι θα ήταν πολύ ωραίο να βλέπαμε κάτι ανάλογο συχνότερο και όχι μόνο σε αγώνες Davis Cup ή μόνο στη Μελβούρνη, όπου οι Έλληνες ομογενείς είναι λίγο πιο παθιασμένοι από το... κανονικό.

Τα παιδιά της εξέδρας έδωσαν ρεσιτάλ με τα συνθήματά τους, όσο και αν πολλές φορές η προσπάθεια προσαρμογής στα ονόματα των δύο παιδιών κατέληγε σε άκυρο αποτέλεσμα!

Οι Έλληνες φίλαθλοι έγιναν η ατραξιόν του Melbourne Park και το γήπεδο, ειδικά στον αγώνα του Τσιτσιπά, γέμισε ασφυκτικά, καθώς όλοι οι περαστικοί που άκουγαν τις φωνές ήθελαν να πλησιάσουν και να βγάλουν τους... τρελούς Έλληνες μια φωτογραφία.

Πέρα από τα... κλασικά πλέον συνθήματα (Χόρτο μαγικό, Κάτι μαγικό, Είναι τρελός/τρελή, Ω πω πω Μαρία), η ελληνική εξέδρα φώναξε για τη Μακεδονία, φώναξε και για τη Σερβία, καθώς ο αντίπαλος του Στέφανου, ο Τροΐτσκι είναι από τη γειτονική χώρα.

Πολλοί, μάλιστα, πόζαραν παρέα με Σέρβους φιλάθλους και τις σημαίες των δύο χωρών. Ακόμα και ο ίδιος ο Τροΐτσκι έδειξε να εντυπωσιάζεται και στο τέλος χαιρέτησε ευγενικά τον κόσμο.

Βέβαια, το τένις παραμένει τένις και οι υπεύθυνοι δεν άφησαν τους «θερμούς» Έλληνες να μείνουν χωρίς μπλούζες, ενώ τις φορές που κάποιος ξέφευγε (ήθελε, δηλαδή να βρίσει αντιπάλους οπαδούς), έτρωγε... κράξιμο από την υπόλοιπη εξέδρα. Κύριοι!

Το «Χόρτο μαγικό» τράβηξε όλα τα βλέμματα των υπόλοιπων φιλάθλων, κυρίως λόγω... σκηνικής παρουσίας, όμως εμείς δεν θα ξεχάσουμε τη στιγμή που οι Έλληνες ομογενείς... πήραν θέση για ένα φλέγον ζήτημα της Αυστραλίας!

Πριν λίγες μέρες, ο Μπέρναρντ Τόμιτς τα έβαλε με τον αρχηγό της ομάδας Davis Cup, τον Λέιτον Χιούιτ, τονίζοντας ότι συμφωνούν μαζί του και οι Κοκκινάκης, Κύργιος.

Οι Έλληνες, λοιπόν, για να πικάρουν τους Αυστραλούς στον αγώνα της Σάκκαρη με τη Σάρμα, φώναξαν... «Χιούιτ, Χιούιτ, άει γαμ@@@@ Χιούιτ», ενώ αποθέωσαν τον Κοκκινάκη. Είναι και αυτό μέσα στα... άκυρα, που αναφέραμε προηγουμένως!

Σε μια άλλη στιγμή που ξεχωρίσαμε, την ώρα που ο Τροΐτσκι δεχόταν ιατρική βοήθεια ο Στέφανος σέρβιρε για να μείνει ζεστός. Και σε κάθε του χτύπημα ακουγόταν ένα μακρόσυρτο «όλε», προκαλώντας το γέλιο των υπόλοιπων φιλάθλων. Ο Τσιτσιπάς, όμως,βράχος. Δεν «έσπασε» ούτε μια φορά! 

Να τονίσουμε, πάντως, ότι δεν ενοχλούσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και περίμεναν υπομονετικά το changeover ή κάποια διακοπή του αγώνα. Απλά εξαιτίας των φωνών υπήρξε μερικές φορές μια καθυστέρηση στην επανέναρξη του αγώνα!

Αύριο θα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να τους απολαύσουμε, απλά δεν ξέρουμε πόσο έντονη μπορεί ναι είναι η παρουσία τους, καθώς Μαρία και Στέφανος αγωνίζονται στα μεγάλα γήπεδα...

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
Ολυμπιάδα και Απόλλωνας διεκδικούν το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών