To σπίτι του Τσιτσιπά στην Κύπρο, τα μοχίτο και οι βουτιές στο νησί!

Την Κυριακή (20/01) ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε πρώτο θέμα παγκοσμίως με την εκπληκτική του εμφάνιση απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, τον οποίον κέρδισε μετά από 3 ώρες και 50 λεπτά μνημειώδους τένις με 6-7 (11), 7-6 (3), 7-5, 7-6 (5) και πέρασε στη φάση των 8 του Αυστραλιανού Όπεν.
 
Ο Ελλαδίτης τενίστας άφησε εκτός διοργάνωσης τον back-to-back κάτοχο του τίτλου και έγινε ο πρώτος που φτάνει στους «8» ενός Major τουρνουά (ο Κύπριος Παγδατής έχει παίξει στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης το 2006- συμπτωματικά και πάλι απέναντι στον Φέντερερ) και στα προημιτελικά θ’ αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα- Αγκούτ.
 
Ο Τσιτσιπάς έγινε, επίσης, ο πρώτος εξ Ελλάδος που πετυχαίνει να πάρει την πρόκριση στον τέταρτο γύρο δυο διαφορετικών Grand Slam, μετά το περσινό Γουίμπλεντον.



 

Ο 20χρονος τενίστας, προτού μπει στη μάχη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, τον περασμένο Νοέμβριο πέρασε από την Κύπρο, όπου συναντήθηκε και με τον Μάρκο Παγδατή που έπαιξε το ρόλο του ξεναγού!





 

Μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media δημοσίευσε φωτογραφίες από θάλασσες της Κύπρου και διάφορα βίντεο, ενώ δημιούργησε, επίσης, ένα από τα vlog του στο youtube.

 


 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 20χρονος τενίστας, όπως είχε αναφέρει σε ένα από τα vlog του, διατηρεί κατοικία στο νησί. «Θα ταξιδέψω στην Κύπρο για να δοκιμάσω κάτι, το οποίο δεν θα ανακοινώσω εδώ. Είναι μυστικό, πρέπει να το κρατήσω μυστικό. Εξάλλου, όπως ξέρετε είναι η κατοικία μου εκεί» είχε αναφέρει στο βίντεο του, στις 18 Νοεμβρίου, πριν από την αναχώρησή του για την Κύπρο. 

 

 

 

 

Σημειώνεται ότι ο παρθενικός του διεθνής τίτλος ήρθε στις 25 Νοεμβρίου 2015 στην Κύπρο, στο τουρνουά 10.000 Cyprus F1 Futures της Λευκωσίας, όπου νίκησε στον τελικό με 2-1 τον Βέλγο Αλεξάντρ Φολί. 

 

Δειτε Επισης

Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου