Στο σκαμνί αθλητικός παράγοντας-Τον καίνε οι πληροφορίες της Αστυνομίας

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται αθλητικός παράγοντας στη Λεμεσό, ο οποίος αναγκαστικά απέχει από τα καθήκοντα του καθώς συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. 

Πρόκειται για υπεύθυνο πετοσφαιρικού τμήματος ομάδας στη Λεμεσό που διαδέχθηκε τον προηγούμενο υπεύθυνο πριν από κάποιους μήνες, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της 22ης Ιανουαρίου καθώς παρέλαβε πακέτα που περιείχαν δέκα κιλά κάνναβης. 

Ωστόσο τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο άλλης ευρωπαϊκής χώρας και είχαν προορισμό την Κύπρο. Σε συνεννόηση με τις κυπριακές αρχές, έγινε ελεγχόμενη παράδοσή τους και αφού αντικαταστάθηκαν από ομοιώματα, παραδόθηκαν σε εταιρεία μεταφορών που τα εισήγαγε για λογαριασμό της εταιρείας του 39χρονου αθλητικού παράγοντα.
 
Ακολούθως, τα δέματα μεταφέρθηκαν στα γραφεία της εταιρείας του 39χρονου και τότε επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ όπου του φόρεσαν χειροπέδες. Ωστόσο ανακρινόμενος ο ύποπτος αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ επιμένει στον ισχυρισμό του, ότι δηλαδή παρέλαβε τα δέματα για λογαριασμό άγνωστου του προσώπου.

Επίσης από τη μελέτη των πρώτων τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, προκύπτει ότι ο 39χρονος υπέπεσε σε σοβαρές αντιφάσεις στις δυο ανακριτικές καταθέσεις που του λήφθηκαν.
 
Όπως ακούστηκε και ενώπιον Δικαστηρίου, η Αστυνομία κατέχει αξιόπιστες πληροφορίες, που φέρουν τον εν λόγω αθλητικό παράγοντα να ασχολείται με την εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Κύπρο, σε συνεργασία με άλλα πρόσωπα.
  
Ο 39χρονος παραμένει υπό οκταήμερη κράτηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τέλος των εξετάσεων αναμένεται να καταχωρηθεί υπόθεση ενώπιον του υπόπτου.

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου