Final 4 με φόντο το «αιώνιο»

Τη γιορτή του κυπριακού βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Παρασκευή 08 και Σάββατο 09 Φεβρουαρίου2019 οι Κύπριοι φίλοι της πετοσφαίρισης στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος –Ελευθερία».

Το φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών με τη συμμετοχή Green Αir Παφιακού, Αναγέννησης Δερύνειας, Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2018 στις 17:30 το απόγευμα θα συγκρουστούν στον πρώτο ημιτελικό Green Air Παφιακός – Αναγέννηση Δερύνειας. Ο πρώτος ημιτελικός προμηνύεται αμφίρροπος με το κάθε αποτέλεσμα πιθανό. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και πήραν γεύση από το Στάδιο της πρωτεύουσας. Ο Green Air Παφιακός που παρουσιάζεται περαιτέρω ενισχυμένος με την προσθήκη του Σέρβου Λάζαρ Κοπρίβιτσα θέλει το πέμπτο τρόπαιο της ιστορίας του με τελευταία κατάκτηση το 2016-17. Ο Green Air Παφιακός προπονήθηκε στη Σάλα του Σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2019.

Η Αναγέννηση Δερύνειας θέλει διακαώς την πρόκριση στον Τελικό αφού διψά για τη διάκριση αφού η τελευταία κατάκτηση ήταν την περίοδο 1976-77. Οι «πράσινοι» που έκαναν πολύ καλή πορεία τη φετινή σεζόν, θα αγωνιστούν ενισχυμένοι με τον διεθνή λίμπερο Αντώνη Αντώνη που αγωνίστηκε στον αγώνα με την Ομόνοια.

Η Αναγέννηση θα πάρει γεύση από τη Σάλα του Σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019.

Ο δεύτερος ημιτελικός είναι το μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ που θα αρχίσει στις 20:30 το βράδυ. Τα προγνωστικά απαγορεύονται σε ένα τέτοιο αγώνα, κάτι που μας προϊδεάζουν και οι δυο αγώνες της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια κέρδισε τους δυο αγώνες αλλά στον πρώτο γύρο δυο σετ κρίθηκαν στους έξτρα πόντους και στο δεύτερο επιβλήθηκε με 3-2 σετ.

Η Ομόνοια διεκδικεί το έκτο Κύπελλο της ιστορίας της ενώ την περσινή σεζόν κέρδισε το τρόπαιο νικώντας το ΑΠΟΕΛ με 3-1 σετ. Η ομάδα του Σάββα Σάββα θέλει να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και της έδρας για να προκριθεί αρχικά στον Τελικό και ακολούθως να κατακτήσει το τρόπαιο.

Το ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί ενισχυμένο στους αγώνες αφού ο κόουτς Λούης Λοϊζου θα έχει στη διάθεσή του και τον Ρώσο διεθνή ακραίο Ιλία Νίκιτιν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν το τρόπαιο ώστε να πανηγυρίσουν μετά τη σεζόν 1984-85 που θα σηματοδοτεί το έκτο τρόπαιο Κυπέλλου της ομάδας στην ιστορία της. Η ομάδα θα προπονηθεί την Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2019 στη Σάλα του «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Οι δυο ημιτελικοί θα μεταδοθούν από τη Cytavision. O Μεγάλος Τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:00 το βράδυ.
Με βάση την αστυνομική σύσκεψη που έγινε την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2019 δεν θα δοθούν εισιτήρια, αλλά θα προπωλούνται στις εισόδους του Σταδίου.

Δειτε Επισης

Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ
Koντίδης: Στόχος να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Απίθανη ανατροπή από το -30 οι Χοκς και τέλος το σερί των Σέλτικς
Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ πόντων σε μία σεζόν ο Γιάννης
Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού η Γαλλία πριν τους Ολυμπιακούς-Συνάντηση των μυστικών υπηρεσιών