Τα ανερχόμενα ταλέντα του τζούντο στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα U21

Γύρω στους 300 τζουντόκα από τριάντα σωματεία της Κύπρου αναμένεται να συμμετάσχουν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα U21 και στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Α΄ (για γεννηθέντες 2005-2006), που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, από τις 09:30 μέχρι τις 15:00, στο Λευκόθεο, με διοργανώτρια την Παγκύπρια Ομοσπονδία Τζούντο.
 
Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα U21 είναι η 2η σημαντικότερη διοργάνωση της Ομοσπονδίας (μετά το Παγκύπριο Ανδρών-Γυναικών) και στο οποίο θα συμμετάσχουν όλα τα ανερχόμενα ταλέντα της Κύπρου στο Ολυμπιακό άθλημα του τζούντο. Θα διεξαχθούν επτά διαφορετικές κατηγορίες βάρους Νέων και επτά κατηγορίες Νεανίδων. Σε ό,τι αφορά τους αθλητές, ξεχωρίζουν δύο ονόματα. Ο Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι ο οποίος είναι σήμερα Νο2 στον κόσμο (!) στα U18 στην κατηγορία -60 κιλά και ο Παναγιώτης Σιακός ο οποίος είναι Νο7 στον κόσμο στα 66 κιλά! Η παρουσία δύο Κυπρίων τζουντόκα τόσο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη αποτελεί και πιστοποίηση της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τα κυπριακά σωματεία του τζούντο.
 
Παράλληλα με τη διοργάνωση U21, θα διεξαχθεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Α΄ για παιδιά γεννημένα το 2005 και το 2006. Θα διεξαχθούν δέκα κατηγορίες βάρους Παίδων Α΄ και δέκα κατηγορίες Κορασίδων Α΄.
 
Η είσοδος στο Λευκόθεο θα είναι δωρεάν για το κοινό. Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Τζούντο ευχαριστεί τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τη Suzuki, την Petrolina, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) και την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ).
 
 

Δειτε Επισης

Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
Ολυμπιάδα και Απόλλωνας διεκδικούν το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών