Περίπατο σε βάρος του Απόλλωνα η Ανόρθωση

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3 (11-25, 09-25, 09-25)

Υγιεινό περίπατο έκανε στην «Απόλλων Αρένα» η Ανόρθωση που στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης για τον Όμιλο του τίτλου κέρδισε πολύ εύκολα τον Απόλλωνα με 0-3 σετ και ανέβηκε στους 43 βαθμούς. Ο Απόλλων δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός.

Η Ανόρθωση έπαιξε στο φουλ στο πρώτο σετ κερδίζοντας με 11-25 ανοίγοντας το σκορ μέσα στην «Αρένα». Ακόμα πιο εύκολο το έργο της Ανόρθωσης στο δεύτερο σετ που επιβλήθηκε 09-25 γράφοντας το 0-2 σετ. Τα ίδια δεδομένα και στο τρίτο σετ με την Ανόρθωση να κερδίζει 09-25 και τον αγώνα 0-3 σετ.

ΑΠΟΛΛΩΝ (M. ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ): Καριόκα, Αγκουέρο,Δ. Σιμανόφσκι, Ι. Σιμανόφσκι,Πέρεζ, Μιχαήλ – Λίμπερο: Zακχαίου. – Αλλαγές: Λεωνίδου, Χριστοφόρου, Κέστα, Αραούζου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Κιγιάκοβα, Σταυρινίδου, Ράντονιτς, Καετάνο, Ριαλά,Βασιλείου – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Κακουρή, Σιακίδου, Χριστοδούλου.

Δειτε Επισης

Ιστορικό πρώτο Ντάιαμοντ Λιγκ για την Ελένα Κουλιτσένκο το Σάββατο
Νεκρός ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ που είχε κάνει ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα-Πέθανε μετά από ατύχημα με paraglide
Αναχωρεί τη αποστολή της ΚΟΕ για το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων
ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση σε αγώνα στο Μπάσταντ μεταξύ Καραμπέλι-Γκαρίν-«Θα τα πούμε έξω, να δούμε αν έχεις τα κότσια»
Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Προπονητής Νάγκετς για Βαλαντσιούνας: «Σούπερ ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τον έχουμε»
Χάλκινο μετάλλιο για τον Παύλο Κοντίδη στο Grand Slam του Λος Άντζελες
Η νέα παγκόσμια τάξη, ο Σίνερ, ο Αλκαράθ και oι οκτώ γίγαντες που κέρδισαν όλα τα Grand Slam
Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 114 ετών
Δημόσια συγγνώμη και απολογία προς Γ. Χρυσοστόμου και Γ. Ιωαννίδη-Απόσυρση αναρτήσεων για ΚΟΕ από την Action In Sports