«Πρωταθλήτρια μεταξύ συγγενών και φίλων...»

O Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικών βόλεϊ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νίκησε απόψε την ΑΕΚ με 3-1 σετ στο Κίτιον στάδιο.

Ταυτόχρονα στην ανακοίνωση οι φίλοι της Ανόρθωσης εξέφρασαν για άλλη μια φορά την αντίθεση τους για την εφαρμογή της κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, για την 2η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά τα όσα προβλήματα κι αν παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Είστε πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων, κρατώντας την σημαία της προσφυγιάς ψηλά και περήφανα.

Πέρσι τέτοια εποχή το αθλητικό κέντρο της Ανόρθωσης, γέμισε ασφυκτικά για να δώσουμε στα κορίτσια το χειροκρότημα που άξιζαν. Φέτος λόγω της κάρτας η ομάδα είναι αναγκασμένη να στεφθεί πρωταθλήτρια μεταξύ συγγενών και φίλων.

Πέραν του ποδοσφαίρου, που απ’ οτι φαίνεται δεν σας ενδιαφέρει η παρουσία κόσμου, έχετε καταστρέψει και τα αθλήματα των κλειστών που οι πλείστοι που ακολουθούσαν ήταν οι οργανωμένοι. Βρείτε μια λύση χθες γιατί ο αθλητισμός πεθαίνει».

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League