Μεγάλη εμφάνιση της Χριστοφόρου στο Ισραήλ

Με τις αποσκευές γεμάτες βαθμούς, πολύτιμους στην προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020, επέστρεψε από το Ισραήλ η Άντρη Χριστοφόρου. H 27χρονη ποδηλάτης κέρδισε στην ατομική χρονομέτρηση ενώ ήταν τρίτη στον αγώνα αντοχής με αποτέλεσμα να καρπωθεί 65 βαθμούς από τον αγώνα που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο.
 
«Από τον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης φάνηκε πως ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, δημιουργώντας σημαντικές διαφορές από τις άλλες κοπέλες. Όμως στον αγώνα αντοχής είχα να αντιμετωπίσω την τακτική των ομάδων – ιδιαιτέρως του Ισραήλ – που αριθμούσαν αρκετές αθλήτριες. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη τόσο με τα αποτελέσματα στο Ισραήλ όσο και με πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκομαι» σημειώνει η Χριστοφόρου, η οποία με τους βαθμούς που μάζεψε ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη.
 
Η Χριστοφόρου αναχωρεί για Τουρκία όπου το προσεχές Σαββατοκύριακο θα λάβει μέρος στον τρίτο της φετινό αγώνα, ενώ το διήμερο 29-30 Μαρτίου θα συμμετάσχει στον διεθνή αγώνα ποδηλασίας Aphrodite Cycling Race στην Πάφο. Πρόκειται για δύο αγώνες όπου στοχεύει να διευρύνει τη βαθμολογική της συγκομιδή.
 
Για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να βρεθεί στις πρώτες 100 της Παγκόσμιας Κατάταξης το προσεχές φθινόπωρο. Στη διαδικασία πρόκρισης μετρούν μόνο οι πόντοι του 2019. Εκτιμάται ότι για να το πετύχει θα χρειαστεί λίγο παραπάνω από 200 πόντους.
 
Την Χριστοφόρου χορηγούν η ΟΠΑΠ Κύπρου, η ΕΚΟ και τα Arizona drinks ενώ στηρίζεται από το κατάστημα Cyclo, τα εξειδικευμένα προϊόντα τεχνολογίας Garmin, την Activate Cyprus και το κατάστημα The Optic Co. με τα γυαλιά ηλίου Adidas.
 

Δειτε Επισης

Ο ΚΟΑ θα τοποθετηθεί αφού ενημερωθεί από Επιτροπής Δεοντολογίας για ΣΚΟΚ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο διάθεσης συστήματος Crotale στη Γαλλία εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μάριος Γεωργίου (pics)
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres