«Βασιλιάς» στην Κίνα ο Παγδατής!

Νικητής στο τουρνουά της Κίνας Pingshan Open αναδείχθηκε ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος πανηγυρίζει τον πρώτο του τίτλο, έστω και σε Challenger τουρνουά, από το 2014. 

Ο Κύπριος πρωταθλητής που έχει πέσει στο Νο129 της παγκόσμιας κατάταξης, κατέκτησε τον τίτλο στο Pingshan Open, επικρατώντας πολύ δύσκολα 6-2, 3-6, 6-4 του Στέφανο Ναπολιτάνο, στον τελικό της Κυριακής.

Είναι ο πρώτος τίτλος του Μάρκου από το Challenger της Γενεύης το 2014 και ο 10ος συνολικά σε τουρνουά της συγκεκριμένης σειράς.

Ο Παγδατής έχει και τέσσερις τίτλους ATP, από τη συμμετοχή του σε 14 τελικούς! Ο τελευταίος τίτλος ATP ήταν στο Σίδνεϊ το 2010.

Ο τελικός στο Challenger της Σένζεν, ήταν πολύ αμφίρροπος με τον 33χρονο να χρειάζεται 2 ώρες και 32 λεπτά για να φτάσει στη νίκη επί του 23χρονου Ιταλού, Νο229 στον κόσμο.

O Παγδατής προηγήθηκε με διπλό break στο καθοριστικό σετ και παρά την προσπάθεια του Ναπολιτάνο να επιστρέψει, εκμεταλλεύτηκε το 4ο match point στο δικό του σερβίς, φτάνοντας στη σπουδαία νίκη.

Οι 90 ATP βαθμοί που συγκέντρωσε μοιάζουν πολύτιμοι από τη στιγμή που τη Δευτέρα θα χάσει 106 πόντους από την συμμετοχή του πέρυσι στον 4ο γύρο του Indian Wells.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League