Διεθνής αγώνας ποδηλασίας στην Πάφο

Το προσεχές διήμερο 29-30 Μαρτίου θα λάβει χώρα το Aphrodite Women Cycling Race στην Πάφο. Ο αγώνας που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας θα φιλοξενήσει επαγγελματίες αθλήτριες από το εξωτερικό ενώ θα λάβει μέρος και η Activate Cyprus Mixed Team με την Κύπρια πρωταθλήτρια Άντρη Χριστοφόρου.
 
Την πρώτη μέρα του αγώνα οι αθλήτριες θα κληθούν να διανύσουν την απόσταση των 28.6χλμ στο χωριό Νικόκλεια, σε ατομική χρονομέτρηση. Ακολούθως το Σάββατο (30/3) τις κοπέλες περιμένει μια point to point διαδρομή 96χλμ, με τα 76χλμ από αυτά να είναι χρονομετρημένα. Η αρχή και το τέλος του χρονομετρημένου κομματιού θα είναι το χωριό Κούκλια, σε μια διαδρομή όπου οι αθλήτριες αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1.600 μέτρα ανάβασης.
 
Στο Aphrodite Cycling Race θα διαγωνιστούν οι Εθνικές ομάδες Ελλάδας, Ρωσίας, Σλοβακίας και Ισραήλ που θα πλαισιωθούν από τις Activate Cyprus Mixed Team και την Brother UK-Tifosi. Ο αριθμός των συμμετεχόντων αθλητριών θα φτάσει τις 28. Ανάμεσα τους θα βρίσκεται και η Άντρη Χριστοφόρου που φιλοδοξεί να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020.
 
Διοργανωτές αγώνα, που βρίσκεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Πάφου, είναι η Activate Cyprus και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ενώ χορηγοί είναι οι SIXT, SKODA και UNICARS. Υποστηρικτές είναι ξενοδοχειακές μονάδες Aliathlon Resort, Capital Coast Resort & Spa, Mayfair Gardens και St. George Hotels.
 

Δειτε Επισης

Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
Ολυμπιάδα και Απόλλωνας διεκδικούν το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Περιπετειώδης η έναρξη της χρονιάς για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή στη Βαλένθια
Μυθικός Μαριάνοβιτς-Αστόχησε επίτηδες σε βολή για να πάρουν οι φίλαθλοι δωρεάν φαγητό
Πρίγκιπας ξανά στο Μόντε Κάρλο ο απίθανος και επιβλητικός Τσιτσιπάς
Με δρομείς από 75 χώρες ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο Μαραθώνιος Λεμεσού
Συναγερμός στην Ευρωλίγκα-Άγνωστο αν η Μακάμπι μπορεί να πετάξει για Βελιγράδι
Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο στη Νέα Σμύρνη-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Τεράστια εμφάνιση από τον Τσιτσιπά-Απέκλεισε τον Σίνερ και πέρασε στον τελικό του Μόντε Κάρλο