Από τη Μαγιόρκα αρχίζει η σεζόν του Κοντίδη

Έξι και πλέον μήνες μετά τον τελευταίο του μεγάλο αγώνα ο Παύλος Κοντίδης επιστρέφει στα… βαθιά και συγκεκριμένο στο Trofeo Princesa Sofia, το οποίο αρχίζει στη Μαγιόρκα τη Δευτέρα (01/4).
 
Εάν εξαιρέσουμε τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Κύπελλα, ο εν λόγω αγώνας είναι αυτός όπου ο Κύπριος Ολυμπιονίκης έχει λάβει μέρος τις πιο πολλές φορές την τελευταία δεκαετία, μιας και σπανίως απουσιάζει από το ραντεβού στην ισπανική μεγαλόνησο, η οποία βρίσκεται στο μεσογειακό σύμπλεγμα των Βαλεαρίδων Νήσων.
 
«Φέτος, από πλευράς συμμετοχής, θα είναι ο μεγαλύτερος αγώνας που έλαβα ποτέ μέρος στην καριέρα μου, αφού στα Laser θα βρεθούμε 190 σκάφη, ίσως και περισσότερα» σημειώνει από την Πάλμα της Μαγιόρκα ο Αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου. «Θα χωριστούμε σε τρία προκριματικά γκρουπ, ενώ ακολούθως θα διεξαχθεί η τελική φάση, πριν την κούρσα μεταλλίων του Σαββάτου (06/4)» εξηγεί ο 29χρονος ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.
 
Το Trofeo Princesa Sofia σηματοδοτεί την επιστροφή του θρυλικού Robert Scheidt από τη Βραζιλία, κατόχου πέντε Ολυμπιακών μεταλλίων, ο οποίος στα 46 του επιστρέφει σε μεγάλους αγώνες.
 
Ο Κοντίδης έχει να αγωνιστεί σε μεγάλο αγώνα από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν βρέθηκε στην Enoshima της Ιαπωνίας, για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της σεζόν 2018-19. Το χειμώνα δεν έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαϊάμι, ενώ έπειτα αγωνίστηκε σε δύο τοπικούς αγώνες προετοιμασίας στο Σπλιτ της Κροατίας, όπου βρίσκεται η βάση του. Κατόπιν μετέβη στη Βαλένθια για δοκιμαστικά επιλογής σκάφους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
 
«Για το Trofeo Princesa Sofia οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ποικίλες συνθήκες. Τα έχουμε κάνει όλα σε θέμα προετοιμασίας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς. Μπορεί να προέρχομαι από μια αρκετά μεγάλη αποχή, αλλά αυτό σε μεγαλώνει τη δίψα για επιστροφή στη μάχη» δηλώνει ο Παύλος και συνεχίζει: «από τους κύριους αντιπάλους μου, οι ευρωπαίοι είναι όλοι εδώ. Δεν είναι εδώ είναι οι δύο Αυστραλοί και οι Νεοζηλανδοί. Αναμένεται ένας πάρα πολύ δυνατός αγώνας».
 
Ο Παύλος Κοντίδης είναι Brand Ambassador της Ayia Napa Marina ενώ τον χορηγούν και για το 2019 η ΟΠΑΠ Κύπρου, το Ίδρυμα Λεβέντη, η RCB Bank και η Πετρολίνα. Στηρίζεται από το Easy Family of Brands, το Stelios Philanthropic Foundation και το VITA Group.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.pavloskontides.com και στο http://www.facebook.com/PavlosKontidesOfficial.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ