Τσιτσιπάς: «Μπορείτε να μου βρείτε ένα σπίτι με γείτονα τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μια μέρα μετά τον τίτλο της Μαρίας Σάκκαρη στο Ραμπάτ, το ελληνικό τένις έζησε ξανά μεγάλες στιγμές, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το Estoril Open. Ο πρωταθλητής μας επικράτησε του Πάμπλο Κουέβας με 2-0 σετ (6-3, 7-6) και πανηγύρισε τον τρίτο του τίτλο σε ΑΤΡ διοργάνωση, μετά τη Στοκχόλμη (2018) και τη Μασσαλία (2019) στον έκτο τελικό της καριέρας του.

Σε μεγάλα κέφια ήταν ο 20χρονος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Εστορίλ μετά το τρόπαιο που κατέκτησε, κάνοντας όλη την αίθουσα να γελάσει με ένα σχόλιο του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Προς το τέλος της συνέντευξης, όταν πια και οι ερωτήσεις είχαν γίνει πιο χαλαρές, ο Τσιτσιπάς ζήτησε αστειευόμενος να του έχουν βρει ένα σπίτι στην επόμενή του επίσκεψη στην Πορτογαλία, έχοντας κατά προτίμηση γείτονα τον... CR7.

"Μπορείτε να μου βρείτε ένα σπίτι με δυο δωμάτια και τρία μπάνια για να είναι άνετο; Με γείτονα τον Κριστιάνο Ρονάλντο αν γίνεται", είπε χαριτολογώντας ο Τσιτσιπάς.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησε με θαυμασμό για την Πορτογαλία. Άλλωστε, εκεί κέρδισε το πρώτο του σημαντικό τρόπαιο στην επαγγελματική του καριέρα, το Futures των 25.000 δολαρίων στο Oliveira De Azemeis, τον Οκτώβριο του 2016.

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League