Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Λούις Χάμιλτον: Ο συγκινητικός λόγος που δάνεισε μια Μερσεντές στον πεντάχρονο Χάρι

  14/05/2019 15:32
Λούις Χάμιλτον: Ο συγκινητικός λόγος που δάνεισε μια Μερσεντές στον πεντάχρονο Χάρι

Λούις Χάμιλτον: Ο συγκινητικός λόγος που δάνεισε μια Μερσεντές στον πεντάχρονο Χάρι

  14/05/2019 15:32

Υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες αρκεί μια μικρή κίνηση για να δώσεις χαρά σε κάποιον που την χρειάζεται πραγματικά. Όπως στην περίπτωση του μικρού Χάρι, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη κόντρα στην επάρατη νόσο.

Αυτό δεν τον εμπόδισε όμως από το να στείλει το δικό του μήνυμα στον Λιούις Χάμιλτον μέσω Instagram, για να του ευχηθεί καλή επιτυχία και να του δώσει την απαραίτητη έμπνευση ώστε να κερδίσει το ισπανικό Γκραν Πρι. 

«Γεια σου Λιούις Χάμιλτον. Καλή τύχη και εύχομαι να κερδίσεις τον αγώνα στην Ισπανία. Σε ευχαριστώ για όλα τα δώρα! Με πολλή αγάπη από τον Χάρι», ήταν τα λόγια του 5χρονου παιδιού, τα οποία φαίνεται ότι έπιασαν τόπο, καθώς ο Βρετανός οδηγός της Mercedes κατέκτησε ακόμη μία νίκη. 

Ωστόσο, ο Χάμιλτον δεν ξέχασε τον μικρό του φίλο και εμφανώς συγκινημένος τον ευχαρίστησε για την «τεράστια έμπνευση και δύναμη» που πήρε από το μήνυμα του «φύλακα-άγγελου» του όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Για να συμπληρώσει: «Είσαι τόσο δυνατό αγόρι, μακάρι να ήμουν τόσο δυνατός όσο εσύ. Ήθελα να δει ο κόσμος το πόσο δυνατός είσαι και να σου στείλουμε όλοι τις καλύτερες ευχές μας για αυτή τη δύσκολη περίοδο. Με αγάπη, ο φίλος σου Λιούις».

Έτσι λοιπόν ο Χάμιλτον σε συνεργασία με την Mercedes έστειλε στον μικρό Χάρι ένα κανονικό μονοθέσιο της γερμανικής ομάδας στο σπίτι του! Ο πατέρας του 5χρονου δήλωσε ότι ο γιος του αγαπάει τα αυτοκίνητα, για να προσθέσει ότι παρά την σοβαρή κατάσταση του δεν σταματάει να ενδιαφέρεται και να ρωτάει τα πάντα για αυτά. Δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τη Mercedes για την κίνηση της σε αυτή την «σκοτεινή χρονική περίοδο» για την οικογένεια τους. 

Να σημειωθεί ότι πέρα από το μονοθέσιο, ο μικρός Χάρι παρέλαβε το κύπελλο του αγώνα από την πίστα της Βαρκελώνης και φυσικά τα γάντια του Λιούις Χάμιλτον, σε μια κίνηση που έδωσε χαρά στον 5χρονο, ο οποίος επέστρεψε σπίτι του για την τελική μάχη...

Πηγή: Gazzeta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας