Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστικό ατύχημα για τον Αλόνσο με 360 χλμ./ώρα

  16/05/2019 20:06
ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστικό ατύχημα για τον Αλόνσο με 360 χλμ./ώρα

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστικό ατύχημα για τον Αλόνσο με 360 χλμ./ώρα

  16/05/2019 20:06

Ο Φερνάντο Αλόνσο ετοιμάζεται για δεύτερη φορά να τρέξει στον αγώνα των 500 μιλίων στην πίστα της Ιντιανάπολις (26 Μαΐου 2019), ωστόσο στη 2η μέρα των δοκιμών ένα δικό του λάθος τον οδήγησε σε «συνάντηση» με τα προστατευτικά τοιχώματα της πίστας.

Πιο αναλυτικά, ο Ισπανός οδηγός κατά τη διάρκεια των απαραίτητων δοκιμών του μονοθεσίου της McLaren στην πίστα της Ιντιανάπολις, δεν έστριψε έγκαιρα σε μία στροφή και έτσι προσέκρουσε με ταχύτητα 360 χλμ./ώρα στον τοίχο. Μετά την αρχική σύγκρουση, έχασε τελείως τον έλεγχο του μονοθεσίου με αποτέλεσμα να διασχίσει 2 φορές την πίστα (κατά πλάτος), αποφεύγοντας καθαρά από τύχη τη σύγκρουση με άλλους οδηγούς.

Τα καλά νέα ήταν ότι ο Αλόνσο δεν έπαθε κάτι σοβαρό, για την ακρίβεια βγήκε μόνος του από το μονοθέσιο, ωστόσο προσήλθε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας της πίστας για τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες επαλήθευσαν ότι όντως τα χειρότερα είχαν αποφευχθεί. 

«Ήταν ένα λάθος που έκανα στη συγκεκριμένη στροφή. Ευτυχώς αυτό συνέβη σήμερα και όχι στον αγώνα. Λυπάμαι πολύ για την ομάδα, όμως θα επιστρέψω πιο δυνατός αύριο», δήλωσε μετά το ατύχημα του ο Φερνάντο Αλόνσο.

Δείτε το σχετικό video με το ατύχημα του Ισπανού οδηγού:

Πηγή: Gazzeta.gr

Πίσω στην αρχή της σελίδας