«Έφυγε» από τη ζωή ο Νίκι Λάουντα

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και η F1 θρηνεί το χαμό του Νίκι Λάουντα, που έφυγε στα 70 του τα ξημερώματα της Τρίτης, σκορπώντας την απογοήτευση. 

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αυστρίας, ο Λάουντα μετέβη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε διαδικασία αιμοκάθαρσης, όμως φαίνεται πως ο οργανισμός του δεν άντεξε και τρίτη μεταμόσχευση μετά από αυτές το 1997 και το 2005. 

Ο Λάουντα υπήρξε μια μεγάλη φυσιογνωμία για την εποχή του στο χώρο της F1, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα, δύο με τη Φεράρι το 1975 και το 1977, καθώς και ένα με τη ΜακΛάρεν το 1984. Χαρακτηριστική στιγμή της καριέρας της ήταν το ατύχημα στο Νίρμπουγκρινγκ το 1976, όταν το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά κι εκείνος κόντεψε να καεί, εξαιτίας των εγκαυμάτων που υπέστη στο κεφάλι, τα οποία, όμως, θεραπεύτηκαν με μεταμοσχεύσεις και έζησε με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια.

Δειτε Επισης

Η νέα παγκόσμια τάξη, ο Σίνερ, ο Αλκαράθ και oι οκτώ γίγαντες που κέρδισαν όλα τα Grand Slam
Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 114 ετών
Δημόσια συγγνώμη και απολογία προς Γ. Χρυσοστόμου και Γ. Ιωαννίδη-Απόσυρση αναρτήσεων για ΚΟΕ από την Action In Sports
Έμαθαν αντιπάλους οι τέσσερις εκπρόσωποι του κυπριακού Χάντμπολ στην Ευρώπη
Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Κοντίδης στο Grand Slam του Λος Άντζελες
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
«Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο Βαλαντσιούνας θα παίξει φέτος στο NBA και θα φύγει του χρόνου»
Στην πέμπτη θέση ο Κοντίδης μετά την πρώτη ημέρα στο Grand Slam στο Λος Άντζελες