Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Κάνει ένσταση και το πάει μέχρι τέλους η Φεράρι!

  10/06/2019 11:08
Κάνει ένσταση και το πάει μέχρι τέλους η Φεράρι!

Κάνει ένσταση και το πάει μέχρι τέλους η Φεράρι!

  10/06/2019 11:08

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν αυτός που είδε πρώτος την καρό σημαία στο GP του Καναδά, όμως ο Λιούις Χάμιλτον ήταν εκείνος που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η ποινή πέντε δευτερολέπτων που επέβαλαν οι αγωνοδίκες στον Γερμανό για συμβάν μεταξύ των δύο οδηγών τον έριξε στη δεύτερη θέση.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της Ferrari και κυρίως τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Η υπόθεση ωστόσο αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια ακόμα. Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα έγινε γνωστό ότι η Scuderia έκανε έφεση κατα της ποινής που επιβλήθηκε στον οδηγό της, κάτι που δεν συνάδει με τους αγωνιστικούς κανονισμούς αφού οι κυρώσεις που προβλέπονται από το άρθρο 38.3 δεν είναι εφέσιμες.

Αν μπορούσαμε να βρούμε τον κατάλληλο όρο για να περιγράψουμε το τι ακριβώς έκανε η Ferrari αυτό θα το χαρακτηρίζαμε ως πρόθεση έφεσης. Τι σημαίνει αυτό; Η ιταλική ομάδα έχει μπροστά της τέσσερις ημέρες ώστε να παρουσιάσει στη FIA νέα στοιχεία από το συμβάν.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης οι τρεις αγωνοδίκες σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση είδαν το βίντεο από το συμβάν, ωστόσο η Ferrari στοχεύει να παρουσιάσει νέα δεδομένα από τηλεμετρία του μονοθεσίου τα οποία και θα αμφισβητήσουν την ποινή και τότε θα καταθέσει επίσημα ένσταση.

Οι Ιταλοί δείχνουν αποφασισμένοι να πάνε την υπόθεση μέχρι τέλους, αν και οι πιθανότητες δεν φαίνεται να είναι με το μέρος τους.

Για την ιστορία να αναφέρουμε την αιτιολόγηση της απόφασης των αγωνοδικών: "Οι αγωνοδίκες είδαν τα βίντεο και αποφάσισαν ότι το μονοθέσιο #5, βγήκε εκτός πίστας στην στροφή 3, ξαναμπήκε στην στροφή 4 με μη ασφαλή τρόπο και ώθησε το μονοθέσιο #44 εκτός πίστας. Ο οδηγός του μονοθεσίου #44 δεν έκανε κινήσεις αποφυγής για να γλιτώσει τη σύγκρουση".

Θυμηθείτε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δύο οδηγούς.Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας