Τρία νέα παγκύπρια ρεκόρ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Τρία νέα παγκύπρια ρεκόρ πέτυχαν στον τελευταίο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής για το «Κύπελλο ΣΚΟΚ» οι Μαριλένα Κωνσταντίνου στο τουφέκι γυναικών, η Κωνσταντίνα Μαρκίδου στο τουφέκι κορασίδων και η Κατερίνα Χαρή πέτυχε νέο ρεκόρ τελικού.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΚΟΚ, η Κύπρια πρωταθλήτρια Μαριλένα Κωνσταντίνου, της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, ανέβασε το παγκύπριο ρεκόρ στο τουφέκι γυναικών στους 617.5 πόντους, η νεαρή συναθλήτρια της Κωνσταντίνα Μαρκίδου, πέτυχε 598.6 στο τουφέκι κορασίδων και η 12χρονη Κατερίνα Χαρή της ίδιας Οργάνωσης πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ τελικού γυναικών, με 239.4 κι έχασε το πρωτείο στη γενική κατάταξη, από τον Αλέξανδρο Χριστοφόρου για μόλις πέντε δέκατα (0.5) του πόντου, αφού ο νικητής κέρδισε με 239.9.
 
Ο Γιώργος Ευαγγέλου με 218.8 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Αλέξανδρος Χριστοφόρου με την Κατερίνα Χαρή «μονομάχησαν» για το χρυσό μετάλλιο, το οποίο τελικά κατέκτησε ο πιο έμπειρος Αλέξανδρος με μισό πόντο διαφορά από τη μικρή Κατερίνα.
 
Ο Χριστόφορος εξασφάλισε και την πρώτη θέση στους έφηβους και η Κατερίνα την πρώτη θέση στις κορασίδες, ενώ η Μαριλένα ήταν πρώτη στις γυναίκες και ο Χάρης Χαρή πρώτος στους παίδες.
 
Στις άλλες κατηγορίες, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΥ πρώτευσε στο τουφέκι ανδρών με 585.3, η συναθλήτρια του Ιακωβία Πιτταρά στις νεάνιδες με 601.0 και ο Αχιλλέας Σοφοκλέους της ίδιας Οργάνωσης, στους παίδες με σταντ, με 411.3.
 
 Τέλος, οι μικροί αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ Θέα Φράγκου (403.5) και Ιωάννης Παπαϊωάννου (368.1) ήταν οι νικητές στις κατηγορίες κορασίδων με σταντ και παμπαίδων αντίστοιχα.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου
Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ