ʼλλαξε ο αντίπαλος του Μάρκου στο Γουίμπλεντον

Ο Μάρκος Παγδατής δεν θα εκκινήσει την πορεία του στο Wimbledon Championships, αντιμετωπίζοντας τον Γιάν Λέναρντ Στρουφ. Αντ’ αυτού, θα κάνει ντεμπούτο κόντρα σε έναν Καναδό Lucky Loser…

Ο Κύπριος τενίστας, αν και κληρώθηκε αρχικά να αγωνιστεί στον 1ο γύρο κόντρα στο Νο34 του κόσμου, Γιάν Λέναρντ Στρουφ, η απόσυρση του Μπόρνα Τσόριτς από το Βρετανικό Major, δημιουργεί νέα δεδομένα.

Ο Τσόριτς (πιθανός αντίπαλος του Μάρκου στον 2ο γύρο, μέχρι πρότινος), λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστεί τελικά στο τουρνουά του Λονδίνου και ως εκ τούτου ο Ματέο Μπερετίνι παίρνει τη θέση του στο Νο17 του ταμπλό.

Αυτό σημαίνει πως ο Στρουφ γίνεται και αυτός seeded και αναγκαστικά μεταφέρεται μερικά brackets πιο πάνω, για να αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Μολδαβό Ράντου Άλμποτ.

Ο Μάρκος Παγδατής πλέον, έχει πιθανό αντίπαλο τον φορμαρισμένο Ματέο Μπερετίνι στον 2ο γύρο, αλλά στο ντεμπούτο του, έχει ένα πολύ πιο βατό εμπόδιο για να αντιμετωπίσει.

Αυτό του Μπρέιντεν Σνουρ. Ο Καναδός Lucky Loser, βρίσκεται στο Νο114 του κόσμου αυτή τη στιγμή, είναι 23 ετών και δεν φημίζεται για τις ικανότητές του στο γρασίδι, ενώ προέρχεται από ήττα στα προκριματικά του θεσμού.

Σίγουρα, να ξεκινήσει την πορεία του στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του, κόντρα σε έναν τέτοιο τενίστα και όχι στον ιδιαίτερα επικίνδυνο Στρουφ, είναι μια καλή εξέλιξη για τον Μάρκο Παγδατή.

Πηγή: tennis24.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ