Πλούσια αγωνιστική δράση για τους Κύπριους αθλητές στο Μπακού

Σε τέσσερα μέτωπα στρέφεται η προσοχή της Κύπρου την Πέμπτη 25 Ιουλίου για το 15ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, με την αγωνιστική δράση να είναι σε στίβο, τζούντο, ποδηλασία και κολύμβηση.
 
Δυο σπουδαίους τελικούς περιλαμβάνει το πρόγραμμα στον στίβο, καθώς το απόγευμα της ημέρας, η Άντρεα Βάσου και η Παιδίου Χριστονύμφη θα παλέψουν για το μετάλλιο σε άλμα επί κοντώ και άλμα σε μήκος αντίστοιχα. Τους πρώτους τους αγώνες θα πραγματοποιήσουν επίσης οι Στυλιάνα Ιωαννίδου και Κωνσταντίνος Αλεξιάδης σε άλμα εις ύψος και σφαιροβολία αντιστοίχως.  
 
Μετά την επιτυχημένη πορεία του Γιώργου Μπαλαρτζισβίλι, τα ηνία στο τζούντο παίρνει ο Παναγιώτης Σιακό στην κατηγορία των 63kg, όπου και θα έχει δύσκολο πρόγραμμα με κορυφαίους τζουντόκες της κατηγορίας του.
 
Σε αγώνες αντοχής μετά τους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης συνεχίζουν επίσης οι Κωνσταντίνος Ιωάννου και Κουκουμά Ελένη σε 75 και 50 χιλιόμετρα αντίστοιχα, που θα κυνηγήσουν ένα καλό αποτέλεσμα και ατομική επίδοση.
 
Το «μενού» της 5ης αγωνιστικής ημέρας του Ολυμπιακού Φεστιβάλ, συμπληρώνεται στην κολύμβηση με τον Νικόλα Αντωνίου στα 50 μέτρα ελεύθερο και την Ιζαμπέλλα Ιωάννου στα 100 μέτρα πρόσθιο.

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League