Έπιασε νέο ρεκόρ στον τελικό της κολύμβησης ο Αντωνίου

Το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η 4η μέρα αγωνιστικής δράσης για την κυπριακή αποστολή στο 15ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων του Μπακού.
 
Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει ο Νικόλας Αντωνίου στην κολύμβηση, ο οποίος στον ημιτελικό 50 μέτρων ελεύθερο σημείωσε χρόνο 23.66 με νέα Παγκύπρια επίδοση παίδων και νέων και από την 8η θέση προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Εκεί, ο Νικόλας Αντωνίου έπιασε νέο ρεκόρ στην 6η θέση  με χρόνο 23.42, όπου και κατέγραψε νέα Παγκύπρια επίδοση παίδων και νέων. «Αρκετά υποσχόμενος για το μέλλον είναι ο νεαρός κολυμβητής μας, ο οποίος καταρρίπτει ήδη ρεκόρ και έχει ακόμη να προσφέρει πολλά», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο προπονητής, Μάρκος Καλοψιδιώτης.
 
Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια στους τελικούς του στίβου, καθώς η Παιδίου Χριστονύμφη στον τελικό του άλματος εις μήκος έμεινε στη 10η θέση, ενώ η Άντρεα Βάσου είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στο άλμα επί κοντώ στα 3.60 μέτρα. «Αγωνίστηκαν και πάλεψαν οι αθλήτριες. Αν ήταν πιο ευνοϊκές οι συνθήκες ίσως να είχαμε και καλύτερα αποτελέσματα», σχολίασε ο προπονητής του στίβου, Ηλίας Αγαπίου. 
 
Η αγωνιστική δράση της ημέρας ολοκληρώθηκε στην ποδηλασία, με τον Κωνσταντίνο Ιωάννου να έρχεται 63ος από τους 82 ποδηλάτες σε αγώνα αντοχής 75 χιλιομέτρων με χρόνο 1:59:40.

Δειτε Επισης

Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
Ολυμπιάδα και Απόλλωνας διεκδικούν το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Περιπετειώδης η έναρξη της χρονιάς για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή στη Βαλένθια