Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το γυναικείο βόλεϊ ο Ευσταθίου

  03/08/2019 18:56
Βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το γυναικείο βόλεϊ ο Ευσταθίου

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το γυναικείο βόλεϊ ο Ευσταθίου

  03/08/2019 18:56

Την κατάσταση που επικρατεί στο γυναικείο βόλεϊ ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος του Σωματείου Απόλλων Μαρίνος Ευσταθίου με γραπτή του δήλωση.

«Θα ήταν ευχής έργων αν την αντίδραση αυτή την είχαμε αισθανθεί από εβδομάδες προηγουμένως όταν για τρεις συνεχόμενες Δευτέρες τους καλούσαμε σε συναντήσεις για το μέλλον και τις τύχες του τμήματος πετοσφαιρας γυναικών», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Ευσταθίου.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τις έντονες ανησυχίες οι οποίες έχουν εισακουστεί από πολλούς αγνούς Απολλωνίστες αναφορικά με το μέλλον του γυναικείου πετοσφαιρικού τμήματος, θα ήθελα να τοποθετηθώ ως Πρόεδρος του Σωματείου μας και να παραθέσω δημοσίως τις διεργασίες στις οποίες προέβει τις προηγούμενες ημέρες το Δ.Σ, σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Χαιρόμαστε πραγματικά πού έστω και αργοπορημένα υπήρξε σοβαρή και έντονη ευαισθητοποίηση από φίλους του Σωματειου μας αλλά και πρώην και νυν Διοικητικά στελέχη με αφορμή κάποια δημοσιεύματα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας.

Θα ήταν ευχής έργων αν την αντίδραση αυτή την είχαμε αισθανθεί από εβδομάδες προηγουμένως όταν για τρεις συνεχόμενες Δευτέρες τους καλούσαμε σε συναντήσεις για το μέλλον και τις τύχες του τμήματος πετοσφαιρας γυναικών, για να βρούμε λύσεις και να λειτουργήσει το τμήμα χωρίς προβλήματα.

Στις συναντήσεις αυτές έδωσαν το παρόν τους μόνο 3-4 άτομα , τα ίδια σε κάθε συνάντηση. Είναι ευκαιρία τώρα που έγινε η αφύπνιση να καλέσουμε μία ακόμη συνάντηση τις αμέσως επόμενες ημέρες και ελπίζω να είναι καθοριστική για μέλλον του ιστορικού αυτού τμήματος του Σωματείου μας.

Μαρίνος Ευσταθίου

Πρόεδρος Σωματείου Απόλλωνα Λεμεσού».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας