Μόνο Beach Handball στο πρόγραμμα της Τρίτης στην Πάτρα

Όλη η προσοχή της κυπριακής αποστολής την Τρίτη 27 Αυγούστου, 3η ημέρα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων «Πάτρα 2019» στρέφεται στο άθλημα του Beach Handball. Οι αποκλεισμοί στο Beach Tennis την προηγούμενη μέρα και το γεγονός ότι οι κυπριακές συμμετοχές στα υπόλοιπα αθλήματα ξεκινούν από την Τετάρτη, κάνει την Τρίτη (27/08) την πιο «άδεια» και από τις έξι μέρες των Αγώνων.
 
Στις 09:50 το πρωί της Τρίτης (27/08) οι διεθνείς της εθνικής ανδρών επανέρχονται στην άμμο του αθλητικού χώρου «Άρτεμις», στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, για τον τελευταίο τους αγώνα για τον α’ όμιλο του τουρνουά Beach Handball με αντίπαλο την Αίγυπτο. Μετά την εύκολη νίκη της Δευτέρας (26/08) με αντίπαλο την Αλβανία, που έδωσε παράλληλα και το εισιτήριο για τα προημιτελικά, η Κύπρος αντιμετωπίζει την αφρικάνικη χώρα, όπου η νίκη είναι πολύ σημαντική, για να αποφύγει η χώρα μας το δυσκολότερο ζευγάρωμα στους «8».
 
Ακολούθως, οι διεθνείς μας θα επιστρέψουν στο γήπεδο το απόγευμα της Τρίτης, αφού από τις 17:00 ξεκινούν τα νοκ-άουτ, με τα προημιτελικά στους άνδρες. Αν όλα πάνε καλά και η Κύπρος πάρει το απόγευμα το εισιτήριο για τους «4», τότε η Εθνική ανδρών θα αγωνιστεί την Τετάρτη (28/08) στα τελευταία νοκ-άουτ.
 
Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες ανήκουν στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), με την 2η έκδοση να διεξάγεται στην Πάτρα της Ελλάδας μεταξύ 25-31 Αυγούστου. Συμμετέχουν πάνω από 800 αθλητές από τις 26 χώρες της Μεσογείου. Η Κύπρος λαμβάνει μέρος στη διοργάνωση με 49 αθλητές σε οκτώ αθλήματα.
 
Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
27 Αυγούστου 2019

 

Δειτε Επισης

Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία