Το πρόγραμμα της Παρασκευής για την Κύπρο στην Πάτρα

Τέσσερα αθλήματα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των κυπριακών συμμετοχών την Παρασκευή 30 Αυγούστου, προτελευταία ημέρα των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα της Ελλάδας. Η κυπριακή προσοχή πέφτει σε Beach Volley, Open Water Swimming, Beach Wrestling και Water Ski.
 
Το πρωί στις 11 στο χώρο «Άρτεμις» το δίδυμο Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου, μετά τη νίκη τους στον κυπριακό «εμφύλιο» των προημιτελικών απέναντι σε Ζώγια Κωνσταντοπούλου και Έρρικα Ζεμπύλα, αγωνίζονται στον ημιτελικό, απέναντι στο ελληνικό δίδυμο. Στόχος η πρόκριση στον τελικό και το «κλείδωμα» του μεταλλίου. Ο μεγάλος και ο μικρός τελικός θα διεξαχθούν το βράδυ.
 
Ακολούθως, στις 10 το πρωί θα ξεκινήσουν δύο αθλήματα για την Κύπρο. Στο χώρο «Ήρα», θα διεξαχθεί ο τελικός του ομαδικού 5 χλμ Open Water Swimming. Μετά τους τελικούς ανδρών και γυναικών την Πέμπτη στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, οι τέσσερις αθλητές μας Νικόλ Μικελλίδη, Χρίστος Μανώλη, Σταύρος Τζιρτζιπής και Νικόλας Τουλούμης επιστρέφουν στη θάλασσα, για τον αγώνα σκυταλοδρομίας. Συμμετέχουν πέντε ομάδες στον τελικό, έτσι υπάρχουν ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
Την ίδια ώρα, στις 10, στο «Άρτεμις» ξεκινά το Beach Wrestling, με δύο κυπριακές συμμετοχές. Στην κατηγορία μέχρι 70 κιλών θα αγωνιστεί ο Κλέοβουλος Λουκαΐδης και στα μέχρι 80 κιλά ο Στέλιος Μάμα. Το φόρματ της διοργάνωσης είναι όμιλος και μετά νοκ-άουτ το Σάββατο.
 
Τέλος, στις 14:30 στη λίμνη Στράτου έξω από το Αγρίνιο συνεχίζεται το Θαλάσσιο Σκι και το σλάλομ ανδρών και γυναικών, με τη δεύτερη ημέρα των προκριματικών. Συμμετέχουν οι Γιάννης Κόκκινος, Άρτεμις Κωνσταντίνου και Ρούλα Παντελή.
 
Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
 

Δειτε Επισης

Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία
Ολυμπιάδα και Απόλλωνας διεκδικούν το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Περιπετειώδης η έναρξη της χρονιάς για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή στη Βαλένθια