Φέντερερ: Ένιωσα το πρόβλημα το απόγευμα, δεν ήταν τόσο σοβαρό

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανέφερε ότι ένιωσε ενοχλήσεις πριν τον αγώνα με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και δήλωσε απογοητευμένος.

O 38χρονος Ελβετός αρχικά είπε ότι χρειάστηκε ιατρικό τάιμ άουτ για να ένα πρόβλημα ψηλά στην πλάτη (προς τον αυχένα), όμως «είναι η στιγμή του Γκριγκόρ και όχι του σώματός μου».

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι το πρόβλημα υπήρχε πριν τον αγώνα. «Το ένιωσα λίγο το απόγευμα, ωστόσο ήμουν σε θέση να αγωνιστώ. Έκανα ό,τι μπορούσα, δεν ήταν τόσο σοβαρό ώστε να τα παρατήσω. Ο Γκριγκόρ τα κατάφερε, εγώ πάλεψα με ό,τι είχα. Αυτό είναι, όλα εντάξει».

Σε ερώτηση για το πότε ένιωσε ενοχλήσεις μέσα στο παιχνίδι απάντησε πως «το ένιωσα σε όλα τη διάρκεια. Μπόρεσα να παίξω, ωστόσο, με αυτό, οπότε εγώ φταίω που έχασα».

Πίκρα σίγουρα υπάρχει, βέβαια... «Νιώθω απογοήτευση, γιατί νομίζω ότι έπαιζα καλά μετά το μέτριο ξεκίνημα. Είναι μια χαμένη ευκαιρία όταν προηγείσαι και μπορείς να τα καταφέρεις, έχοντας μετά δύο μέρες κενό. Φαίνονταν καλά τα πράγματα. Αλλά πρέπει να δέχεσαι τις ήττες, είναι μέσα στο παιχνίδι. Ανυπομονώ να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Η ζωή είναι μια χαρά».

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορέσει στο μέλλον να κατακτήσει άλλους Grand Slam τίτλους, έδειξε λίγο ενοχλημένος. «Δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα. Έχεις εσύ; Ποτέ δεν ξέρεις. Το ελπίζω, βέβαια. Ακόμα νομίζω ότι ήταν μια θετική χρονιά. Είναι απογοητευτικό τώρα, όμως θα σηκωθώ, θα είμαι εντάξει».

Αρνήθηκε, τέλος, ότι επηρεάστηκε από την ήττα στον τελικό του Wimbledon. «Σίγουρα δεν έχασα για αυτό. Ήμουν έτοιμος να βγω, να δώσω το καλύτερο που μπορώ. Δεν ήταν αρκετό».

Η επόμενη εμφάνιση του Φέντερερ θα γίνει στο Laver Cup και θα ακολουθήσουν Σανγκάη, Βασιλεία, ενδεχομένως Παρίσι και Λονδίνο.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!