Η... προφητική δήλωση του Γιάννη που δείχνει το δρόμο ενόψει ΗΠΑ

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του αυριανού αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στους Αμερικανούς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είναι άλλωστε ο…συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς οι επιδόσεις του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι λίγο-πολύ γνωστές.

Οι παίκτες της Team USA έχουν φροντίσει ήδη να φανερώσουν το σεβασμό τους προς τον σταρ των Μπακς, με τον Μπρουκ Λόπεζ να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Γιάννης «θα μπει μέσα για να τους…σκοτώσει!».
 
Πάντως, ο 24χρονος άσος έχει το μεσημέρι του Σαββάτου μια μεγάλη ευκαιρία να εκπληρώσει την προ διετίας… προφητεία του!

Συγκεκριμένα, στις 25 Ιουνίου του 2017, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του φιλικού αγώνα των «AntetokounBros» με αντίπαλους παίκτες όπως οι Πρίντεζης, Παπαλουκάς και Διαμαντίδης, ο Γιάννης αναφέρθηκε στην πιθανότητα να βρει μπροστά του τις ΗΠΑ με την φανέλα της Εθνικής, λέγοντας:

«Θυμάμαι το όνειρό μου... Ήμασταν στα Σεπόλια κι είχαμε τρελαθεί με όσα τους έκανε ο Σοφοκλής (Σχορτσιανίτης). Με θυμάμαι να λέω από μικρός πως, ανεξάρτητα αν παίξω μπάσκετ ή όχι, ήθελα να πετύχω την Αμερική και να νικήσουμε! Το έλεγα πάντα και το λέω και στους συμπαίκτες μου τώρα. Εγώ θα κερδίσω την Αμερική! Θα σας πετύχω κάπου, θα παίξουμε και θα ξαναγράψω αυτή την ιστορία! (γέλια) Τους έλεγα πάντως πως τελευταία φορά που έχασε η Αμερική από ομάδα, ήταν η Ελλάδα».

Μένει να φανεί αν ο Γιάννης και οι συμπαίκτες του θα μπορέσουν να κάνουν την υπέρβαση και να γίνουν η πρώτη ομάδα μετά την Εθνική του 2006 που θα κερδίσει τους Αμερικανούς σε επίσημο παιχνίδι μεγάλης διοργάνωσης.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League