Η ίδρυση της νέας σελίδας του τμήματος του ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ιδρύει νέα σελίδα στο Facebook για το τμήμα Esports.
 
Αναλυτικά:
 

Αγαπητοί φίλοι του APOEL FC και των #Esports.
Ως #ΑΠΟΕΛ είμαστε η πρώτη κυπριακή ομάδα που ακολουθώντας την εξέλιξη των καιρών μπήκε επίσημα στο νέο κόσμο των Esports.Όπως γνωρίζετε, η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Marios Argyrides, προσλαμβάνοντας τον ως επαγγελματία gamer για να συμμετάσχει στο FIFA ULTIMATE TEAM (FUT), τον περασμένο Ιούνιο.

Ταυτόχρονα με τη συνεργασία μας, ο ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με την VGL e-Sports για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα 11 vs 11 που διοργανώνει. Η ομάδα Saints που αγωνιζόταν μέχρι τότε στο πρωτάθλημα, μετονομάστηκε σε APOEL FC Esports και με πολύ καλές εμφανίσεις, τερματίσαμε 5οι στο πρωτάθλημα ενώ γίναμε και η πρώτη επαγγελματική ομάδα που προέρχεται από την Κύπρο και κατέκτησε τίτλο κερδίζοντας στον τελικό κυπέλλου την AEKeSports.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που διαπιστώνουμε ότι το παράδειγμα μας θα ακολουθήσουν και άλλες κυπριακές ομάδες. Θα δημιουργήσουν δηλαδή ομάδες 11 vs 11 και θα συμμετάσχουν σε πρωταθλήματα. Θα χαρούμε να τους έχουμε αντιπάλους.

Εμείς ως ΑΠΟΕΛ δημοσιοποιούμε σήμερα και την σελίδα μας στο Facebook. Η σελίδα θα ονομάζεται APOEL FC Esports και μπορείτε να την επισκέπτεστε για να μαθαίνετε όλα τα νέα του τμήματος Esports, να βρίσκετε τους συνδέσμους για να παρακολουθείτε σε live streaming τους αγώνες της ομάδας μας και γενικότερα να απευθύνεστε κοντά μας για οτιδήποτε αφορά στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε από σήμερα. Θα ακολουθήσει σύντομα και σελίδα στο Instagram αφιερωμένη στον APOEL FC Esports.

Κάντε like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και προσκαλέστε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες να ακολουθήσουν και να ενισχύσουν ένα ακόμα τμήμα που έχει δημιουργηθεί για να μας κάνει περήφανους.

Να αναφέρουμε ότι θα ακολουθήσουν στην σελίδα Facebook του APOEL FC Esports οι ανακοινώσεις για το ρόστερ της ομάδας μας. O APOEL FC Esports θα συμμετάσχει και φέτος στο πρωτάθλημα του VGL e-Sports ενώ θα συμμετάσχει και σε όλα τα preseasons tournaments που θα διεξαχθούν.

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα ο Λορέντζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό
«Το trade Βαλαντσιούνας-Σάριτς μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο»
Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
H Interpol εντόπισε τον Σλότερ-Θα καταθέσει στο Δικαστήριο για την υπόθεση με τα πλαστά διαβατήρια
«Έγινε αδύνατο για μένα να νικήσω τον Σίνερ ή τον Αλκαράθ, θα επιστρέψω τουλάχιστον μία φορά στο Wimbledon»
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Στο κάδρο για τον Ολυμπιακό ο Σαντίνο Αντίνο
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο Νασιμέντο