Η ίδρυση της νέας σελίδας του τμήματος του ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ιδρύει νέα σελίδα στο Facebook για το τμήμα Esports.
 
Αναλυτικά:
 

Αγαπητοί φίλοι του APOEL FC και των #Esports.
Ως #ΑΠΟΕΛ είμαστε η πρώτη κυπριακή ομάδα που ακολουθώντας την εξέλιξη των καιρών μπήκε επίσημα στο νέο κόσμο των Esports.Όπως γνωρίζετε, η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Marios Argyrides, προσλαμβάνοντας τον ως επαγγελματία gamer για να συμμετάσχει στο FIFA ULTIMATE TEAM (FUT), τον περασμένο Ιούνιο.

Ταυτόχρονα με τη συνεργασία μας, ο ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με την VGL e-Sports για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα 11 vs 11 που διοργανώνει. Η ομάδα Saints που αγωνιζόταν μέχρι τότε στο πρωτάθλημα, μετονομάστηκε σε APOEL FC Esports και με πολύ καλές εμφανίσεις, τερματίσαμε 5οι στο πρωτάθλημα ενώ γίναμε και η πρώτη επαγγελματική ομάδα που προέρχεται από την Κύπρο και κατέκτησε τίτλο κερδίζοντας στον τελικό κυπέλλου την AEKeSports.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που διαπιστώνουμε ότι το παράδειγμα μας θα ακολουθήσουν και άλλες κυπριακές ομάδες. Θα δημιουργήσουν δηλαδή ομάδες 11 vs 11 και θα συμμετάσχουν σε πρωταθλήματα. Θα χαρούμε να τους έχουμε αντιπάλους.

Εμείς ως ΑΠΟΕΛ δημοσιοποιούμε σήμερα και την σελίδα μας στο Facebook. Η σελίδα θα ονομάζεται APOEL FC Esports και μπορείτε να την επισκέπτεστε για να μαθαίνετε όλα τα νέα του τμήματος Esports, να βρίσκετε τους συνδέσμους για να παρακολουθείτε σε live streaming τους αγώνες της ομάδας μας και γενικότερα να απευθύνεστε κοντά μας για οτιδήποτε αφορά στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε από σήμερα. Θα ακολουθήσει σύντομα και σελίδα στο Instagram αφιερωμένη στον APOEL FC Esports.

Κάντε like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και προσκαλέστε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες να ακολουθήσουν και να ενισχύσουν ένα ακόμα τμήμα που έχει δημιουργηθεί για να μας κάνει περήφανους.

Να αναφέρουμε ότι θα ακολουθήσουν στην σελίδα Facebook του APOEL FC Esports οι ανακοινώσεις για το ρόστερ της ομάδας μας. O APOEL FC Esports θα συμμετάσχει και φέτος στο πρωτάθλημα του VGL e-Sports ενώ θα συμμετάσχει και σε όλα τα preseasons tournaments που θα διεξαχθούν.

Δειτε Επισης

Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία